Sofia Vergara se mărită! Actrița vrea o rochie de mireasă foarte sexy

Ultima actualizare:

    Sofia Vergara și Joe Manganiello sunt gata să facă pasul cel mareFoto: Getty
Sofia Vergara și Joe Manganiello sunt gata să facă pasul cel mareFoto: Getty

Sofia Vergara (43 de ani) urmează să se căsătorească cu alesul inimii ei, Joe Manganiello (38 de ani), luna viitoare. Frumoasa actriță este în febra pregătirilor și toată lumea se întreabă cum va arăta rochia de mireasă. Columbianca își ține fanii la curent cu privire la fericitul eveniment și a dat câteva detalii picante despre ținuta pe care o va purta la nuntă.

Sofia este pe ultima sută de metri cu pregătirile de nuntă. Actrița vrea să facă furori la cel mai important eveniment din viața ei și, chiar dacă e trecută de 40 de ani, arată de milioane așa că s-a hotărât să își facă o rochie cât se poate de sexy. Pentru această sarcină dificilă, Vergara l-a ales pe designerul libanez Zuhair Murad, potrivit India Today. Columbianca își dorește o rochie personalizată,care să arate ca și cum ar fi fost scoasă din basme. Mai multe detalii nu a vrut să ofere, dar actrița vrea o ținută provocatoare.

În urmă cu doar câteva săptămâni, Sofia Vergara părea copleșită de emoții și foarte stresată la gândul că nunta se apropie. Întrebată despre cum va arăta rochia de mireasă, actrița a răspuns sincer: „Personal, mie nu îmi place look-ul acela inocent pe care îl aleg unele mirese. Eu am 43 de ani, nu vrea să arăt ca o virgină care se mărită”.

Relația dintre Joe Manganiello și Sofia Vergara a evoluat cu pași repezi. S-au logodit în luna decembrie 2014, iar în luna noiembrie a acestui an vor să facă pasul cel mare. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net