Sofia Vergara se mărită! Actrița vrea o rochie de mireasă foarte sexy

image
Sofia Vergara și Joe Manganiello sunt gata să facă pasul cel mareFoto: Getty

Sofia Vergara (43 de ani) urmează să se căsătorească cu alesul inimii ei, Joe Manganiello (38 de ani), luna viitoare. Frumoasa actriță este în febra pregătirilor și toată lumea se întreabă cum va arăta rochia de mireasă. Columbianca își ține fanii la curent cu privire la fericitul eveniment și a dat câteva detalii picante despre ținuta pe care o va purta la nuntă.

Sofia este pe ultima sută de metri cu pregătirile de nuntă. Actrița vrea să facă furori la cel mai important eveniment din viața ei și, chiar dacă e trecută de 40 de ani, arată de milioane așa că s-a hotărât să își facă o rochie cât se poate de sexy. Pentru această sarcină dificilă, Vergara l-a ales pe designerul libanez Zuhair Murad, potrivit India Today. Columbianca își dorește o rochie personalizată,care să arate ca și cum ar fi fost scoasă din basme. Mai multe detalii nu a vrut să ofere, dar actrița vrea o ținută provocatoare.

În urmă cu doar câteva săptămâni, Sofia Vergara părea copleșită de emoții și foarte stresată la gândul că nunta se apropie. Întrebată despre cum va arăta rochia de mireasă, actrița a răspuns sincer: „Personal, mie nu îmi place look-ul acela inocent pe care îl aleg unele mirese. Eu am 43 de ani, nu vrea să arăt ca o virgină care se mărită”.

Relația dintre Joe Manganiello și Sofia Vergara a evoluat cu pași repezi. S-au logodit în luna decembrie 2014, iar în luna noiembrie a acestui an vor să facă pasul cel mare. 

cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
andreea mantea 2 JPG
cub larisa iordache png
FotoJet (1) jpg
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
image png
un convoi care transportă echipament pentru forțele nucleare ale Rusiei. Foto: Captură video Twitter/ rybar_en
David Petraeus Foto Profimedia
image
image
image
image
Coolio SURSA FOTO Facebook jpg
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub micutzu animat gif
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png