Sora actriţei Drew Barrymore a fost găsită moartă în maşină

Ultima actualizare:

    Sora lui Drew a fost găsită fără suflare în maşină
Sora lui Drew a fost găsită fără suflare în maşină

Sora actriţei Drew Barrymore a fost găsită moartă, în maşina ei. Din câte se pare, Jessica Barrymore, în vârstă de 47 de ani, s-ar fi sinucis.

Trupul ei a fost descoperit în National City, la nord de San Diego. Pe scaunul pasagerului au fost găsite mai multe pastile, ceea ce întăreşte ipoteza sinuciderii.

Trupul neînsufleţit al Jessicăi a fost descoperit de către  Marta Lopez, o locuitoare a unui complex rezidenţial. Sora actriţei a blocat cu maşina ei drumul de acces spre complexul respectiv. În momentul că a vrut să intre în locuinţă, a văzut-o pe Jessica. În primă fază, femeia a crezut că sora actriţei dormea şi a încercat să o trezească. În momentul în care a văzut că încercările ei au fost în zadar, şi-a dat seama că era ceva în neregulă.

Jessica ar fi împlinit 48 de ani la 31 iulie. Ea este fiica lui John Drew Barrymore cu cea de-a treia soţie, Nina Wayne.

Pe numele complet Drew Blythe Barrymore, actriţa cunoscută pentru rolul din “ET” este fiica actorului John Drew Barrymore şi a lui Jaid Barrymore, născută Makó, o actriţă aspirantă.

image
image
image
image
image
image
Tora Vasilescu
image png
image png
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
banner Ozana Barabancea png
image png
banner catalin bordea png