„Sora geamănă” a Angelinei Jolie îi face concurență actriței!

Ultima actualizare:
Mara Teigen
Mara Teigen

Este oare Angelina Jolie? Cu siguranță nu! Este puțin probabil ca actrița să dorească să promoveze produsele cosmetice ale lui Kylie Jenner. Ea este Mara Teigen, un fotomodel din California care seamănă incredibil de bine cu celebra actriță când era mai tânără.

Mara Teigen (21 de ani) seamănă izbitor de mult cu Angelina Jolie (40 de ani), de la părul castaniu și genele mari, până la buzele proeminente. Mara a fost ajutată încă de la vârsta de 18 ani de către Kylie să ajungă în lumina reflectoarelor, potrivit DailyMail.co.uk. De atunci, tinerei, originară din Los Angeles, i s-a spus mereu cât de bine seamănă cu celebra actriță.

Mara Teigen
Mara Teigen

Conform altor surse, Kylie Cosmetics nu a fost singura companie căreia Mara i-a promovat produsele cosmetice. Frumoasa brunetă a mai apărut și în reclame ale Milani Cosmetics și Frankie`s Bikinis.

Mara Teigen
Mara Teigen

Totuși, Kylie a fost cea care a făcut-o celebră – una dintre reclamele sale a fost vizualizată de aproape opt milioane de oameni de la prima difuzare și până în prezent.


    Mara TeigenFoto Instagram
Mara TeigenFoto Instagram

Mara Teigen
Mara Teigen

Reclama în care apare Mara Teigen a fost vizualizată de aproape opt milioane de oameni

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informașii interesante!

image
image
image
image
image
image
banner Gina Pistol png
doina teodoru scarlatescu 3 1 v1 e1692797242627 jpg
vulpita jpg
banner rona hartner png
image png
mihai dedu jpg
adriana bahmuteanu
cristina siscanu facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net