Star rock, mega orgii sexuale cu peste 3000 de femei - VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Rockerii vor fi rockeri toată viaţa, am putea spune, şi unii dintre cei mai mari artisti ai acestui gen au chefuit mult peste limitele unui om normal.

Acesta este şi cazul lui Phil Varone, toboşar extraordinar care a cântat în mega trupele Saigon Kick, Skid Row şi Prunella Scales. Deşi aceste trupe nu mai sunt în trend astăzi, Varone revine în atenţia tabloidelor după ce a publicat imaginile pe care le-a "cules" de-a lungul vieţii în timp ce făcea sex cu fanele sale.

Umitor este că Phil a declarat că s-a culcat cu peste 3000 de femei şi că i-a fost incredibil de uşor să pună mâna pe ele, având în vedere cât de faimos este.

"A fost foarte uşor să le-o trag şi am avut foarte multe. Dar de fiecare dată este ceva diferit, cu fiecare fată. Este o experienţă destul de intimă care nu mă plictiseşte niciodată. Cu toate acestea, cu cinci tipe am făcut-o doar pentru acest film şi a fost minunat!" a declarat Varone, făcând referire la imaginile pe care cei de la casa de producţie XXX Vivid au pus mâna şi pe care le vor distribui pe piaţă.

VIDEO (ATENŢIE; IMAGINI INTERZISE MINORILOR!)

image
image
image
image
image
image
mioara roman 2 jpeg
banner anca serea 2 png
banner anca turcasiu png
banner gabriela Lucutar png
teo trandafir jpg
banner petre mioara roman png
1 mioara roman jpg jpeg
banner mioara roman png
image
actualitate.net
image
actualitate.net