Veste groaznică! Starul Jamie Foxx a fost internat de urgență. Ce se întâmplă cu celebrul actor

Ultima actualizare:

Celebrul actor Jamie Foxx a fost internat de urgență la spital! Familia celebrului actor, laureat al premiului Oscar, spune că acesta a avut nevoie urgentă de spitalizare și că acum se află în recuperare!

Jamie Foxx a fost internat de urgență la spital
Jamie Foxx a fost internat de urgență la spital

Jamie Foxx a fost internat de urgență la spital

Mult îndrăgitul actor Jamie Foxx a trecut printr-o cumpănă teribilă din viața sa, după ce în cursul zilei de marți a fost dus de urgență la spital. Din fericirea reacția rapidă a celor apropiați i-a salvat viața. 

Fiica actorului a dezvăluit ce a pățit tatăl ei, menționând că acesta s-a confruntat cu o urgență medicală.

Vrem să vă anunțăm că tatăl meu, Jamie Foxx, a trecut printr-o complicație medicală, ieri. Din fericire, datorită unei reacții rapide și a unei îngrijiri de calitate, este pe cale de a se recupera", a scris fiica actorului Corinne Fox, pe Instagram, miercuri noapte.

Fiica actorului nu a dezvăluit însă cauza pentru care acesta a fost dus la spital, dar a mulțumit oamenilor pentru susținere.

Știm cât este de iubit și apreciem rugăciunile voastre. Familia cere discreție în acest moment", a transmis fiica actorului.

În același timp reprezentantul lui Jamie Foxx, Alan Nierob nu a dat mai multe detalii despre starea în care se află starul: Nu spunem nimic în plus, în acest moment, în afară de ce s-a postat deja", a spus acesta.

Jamie Foxx poate să comunice din nou
Jamie Foxx poate să comunice din nou

Surse apropiate actorului au dezvăluit pentru TMZ că acesta s-a confrunat cu o urgență medicală și că nu ar fi vorba despre o complicație. Cu toate acestea, situația a fost suficient de gravă pentru ca rudele care nu se aflau în oraș la momentul respectiv să vină la spitalul unde a fost internat. 

Aceleași surse mărturisesc că, din fericire, starea de sănătate a lui Jamie Foxx evoluează în bine și că acum este capabil să comunice. 

Actorul Jamie Foxx lucrează în prezent la filmul Back in Action" alături de actrița Cameron Diaz. Nu se știe momentan când va putea Jamie să se întoarcă pe platourile de filmare.  Jamie Foxx a primit premiul Oscar pentru rol principal, în 2005, pentru interpretarea cântărețului Ray Charles, în filmul Ray".

image
image
image
image
image
image
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net