Katie Homes, îndrăgostită până peste cap de iubitul bucătar! Gestul intim pe care l-a făcut în plină stradă

image
Katie Holmes se comportă precum o adolescentă îndrăgostită în prezența lui Emilio Vitolo

Katie Holmes (41) iubește din nou! După un mariaj eșuat cu actorul Tom Cruise și o relație de aproximativ șase ani cu artistul Jamie Foxx, se pare că a răsărit soarele și pe strada frumoasei actrițe, care se comportă precum o adolescentă îndrăgostită atunci când se află alături de noul iubit, bucătarul de 33 de ani, Emilio Vitolo. Cei doi au fost surprinși de fotoreporterii de peste Ocean, la o plimbare prin metropola New York, iar fotografiile demonstrează că fosta soție a lui Tom Cruise se bucură din nou viață.

Katie Holmes s-a despărțit de Jamie Foxx, după o relație de șase ani, în cursul anului trecut. Nu a pierdut prea mult timp, iar rănile emoționale provocate de despărțire au fost vindecate ușor. Fosta soția a lui Tom Cruise și-a găsit fericirea în brațele bucătarului Emilio Vitolo, mai tânăr cu 8 ani. Imaginile apărute cu ei în presă, la începutul toamnei, nu au fost pe placul logodnicei lui Emilio, iar bucătarul a ales să rupă logodna printr-un simplu mesaj pentru a se dedica legăturii pe care a început-o cu fosta soție a lui Tom Cruise. Debutul poveștii de dragoste dintre cei doi pare să fie desprinsă dintr-o telenovelă, însă iată că protagoniștii nu acordă atenție gurilor rele și se bucură din plin de sentimentele care îi leagă. 

image
Katie Holmes și Jamie Foxx s-au despărțit în 2019, după șase ani de relație

Katie Homes și Emilio nu se ascund de ochii curioșilor și nu doar o dată au fost surprinși pe stradă făcând risipă de gesturi tandre. Recent, fotoreproterii i-au imortalizat, din nou, în ipostaze din care reiese clar că se află în etapa în care totul pare lapte și miere. Katie și Emilio au fost fotografiați plimbându-se pe străzile din New York. Dovezile de afecțiune au fost nelipsite, iar fericirea se putea citi, cu ușurință, în zâmbetul larg al actriței. La moment dat, ea s-a opri pentru a-l săruta pe bucătar, în plină stradă, și pentru a-l ciupi, afectuos, de obraz, relatează publicația britanică dailymail.co.uk. 

image
Katie Holmes se comportă precum o adolescentă îndrăgostită în prezența lui Emilio Vitolo Sursă foto: Profimedia

Katie Holmes a divorțat de Tom Cruise tot după șase ani

Katie, Tom erau urmăriți peste tot, în presă erau numiți ”supercuplul”, însă în 2012, după șase ani de căsnicie, cei doi au divorțat. S-a tot vorbit despre un contract foarte strict semnat de Katie cu fostul soț, în care se angaja să nu se afișeze cu niciun bărbat timp de cinci ani după divorț. Așa s-ar explica discreția cu care actrița și-a trăit povestea de dragoste cu Jamie Foxx, începută la un an după divorț.

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
cristian tudor popescu arșinel png
Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
prodan (2) jpg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
cub oana zavoranu png
Corentin Moutet  Foto Gettyimages (1) jpg
Klaus Iohannis la Consiliul European din mai FOTO Presidency.ro
image
image
image
image
5 diana dumitrescu prezinta mireasa 4 jpg jpeg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
prodan (2) jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
alexandru arsinel jpeg