Sue Ellen din ”Dallas” e devastată! Linda Gray a anunțat că i-a murit fiul

Ultima actualizare:
Linda Gray și fiul său, în urmă cu mai mulți ani
Linda Gray și fiul său, în urmă cu mai mulți ani

Sue Ellen din serialul ”Dallas” este devastată de durere. Linda Gray a anunțat pe o rețea socială că i-a murit fiul.

Actrița Linda Gray (80 de ani), binecunoscută pentru rolul lui Sue Ellen din celebrul serial ”Dallas”, este devastată. Ea a anunțat că fiul său, Jeff Thrasher,, a murit, luni, 23 noiembrie, la vârsta de 54 de ani. Anunțul a fost făcut de vedetă pe o rețea socială după mai multe săptămâni de absență. ”O reamintire a vieții fiului meu Jeff. Era ființa cea mai bună, cea mai nostimă, cea mai dulce… El a adus lumii atâta dragoste și era iubit de toată lumea! Fie ca să aibă o călătorie magică”, a scris actrița lângă o fotografie în care fiul apare mergând pe bicicletă în pădure într-un peisaj autumnal.

Sue Ellen, la 79 de ani. Linda Gray, despre căsnicie, sex şi relaţia cu Larry Hagman, nimeni altul decât J.R. Ewing

Sue Ellen, denigrată de bărbatul cu care s-a iubit 17 ani: “E o mincinoasă!” De ce o acuză scenaristul Dan Gordon pe Linda Gray

Fanii o susțin cu numeroase mesaje

În stare de șoc, fanii nu au întârziat să reacționeze la anunțul decesului. Ei i-au trimis și îi trimit în continuare numeroase mesaje de încurajare. ”Îmi pare rău de pierderea fiului tău, Linda. Să se odihnească în pace. Multă dragoste și lumină”. ”Nu există cuvinte pentru așa ceva. Îmi pare rău pentru piedreea dumneavostră. Rămâneți puternică”. ”Gândurile și rugăciunile mele sunt pentru dumneavoastră în acest moment trist”, sunt numai câteva din numeroasele mesaje de condoleanțe, care au fost postate de admiratorii vedetei din întreaga lume după ce aceasta a postat anunțul devastator. Nu s-a anunțat, deocamdată, cauza morții lui Jeff atât de timpurie.

Actrița Linda Gray mai are o fiică

Jeff Thrasher era fiul pe care actrița americană l-a avut cu regizorul artistic și fotograful Ed Thrasher, cu care a fost căsătorită din anul 1962 până în 1983. Linda Gray mai are o fiică, Kehly Sloane, în vârstă de 52 de ani, căsătorită cu Lance Sloane, rezultată tot din căsătoria cu Ed Thrasher. De la aceasta, vedeta din ”Dallas”, are doi nepoți, Ryder și Jack Sloane. Linda Gray a mai avut o tragedie în familie. Sora ei mai mică, Betty, a murit în anul 1989 răpusă de cancer la sân. Cu toate acestea, până acum, vedeta care a incarnat-o pe Sue Ellen din ”Dallas” se ținea bine pentru vârsta ei, deși trăia singură. După divorț nu s-a mai recăsătorit. Era mândră de cei doi copii ai ei și asta o făcea să țină bătrânețea la distanță.

Fiul, Ed Thrasher, a făcut o carieră în televiziune

Jeff Thrasher a lucrat ca realizator și producător pentru mai multe proiecte de televiziune, cum ar fi Junior Chef Showdown, un show în care copiii își demonstrează talentele în bucătărie, sau The Amazing Race Canada și Canada's Smartest Person. În 2017, Jeff a regizat show-ul de televiziune Furze World Wonders. Mama sa, Linda Gray, a debutat ca fotomodel. Apoi a jucat în serialul ”Dallas” din 1978 până în 1989. A mai lucrat împreună cu Sylvester Stallone și între 1994 – 1995 pentru Models Inc. S-a întors în ”Dallas” în 1996 și 1998 și în continuarea serialului între 2012-2014. Sue Ellen din serialul ”Dallas” este devastată de durere pentru că i-a murit fiul.

image
image
image
image
image
image
Carmen a vizitat Sky Views Observatory, un complex amenajat la etajul 53 al unui zgârie nori de lângă Burj Khalifa
andreea banica lucian mitrea7 png
banner Ioana Filimon png
Foto facebook Andreea Marin jpg
banner alina radi png
Selly și iubita lui sunt împreună de aproape 5 ani