Sunt căsătoriţi, dar şi-au tras iubiţi! Megan Fox și Brian Austin Green au trecut repede peste despărțire

Ultima actualizare:

    Megan s-a îndrăgostit de rapperul Machine Gun Kelly în timp ce filma pentru un videoclip al luiFoto: profimedia
Megan s-a îndrăgostit de rapperul Machine Gun Kelly în timp ce filma pentru un videoclip al luiFoto: profimedia

Şi-au găsit deja alţi parteneri! După ce s-a despărţit de Brian Austin Green, Megan Fox a confirmat că se iubeşte cu rapperul Machine Gun Kelly. Asta l-a ambiţionat pe Green să se cupleze cu vedeta TV Courtney Stodden.

Nu demult, actorul Brian Austin Green (46 de ani), binecunoscut pentru rolul lui David, din serialul de mare succes “Beverly Hills 90210”, dezvăluia că este distrus după despărţirea de Megan Fox (34 de ani), în luna mai. Fără să-i pese de suferinţa sa, soţia lui a confirmat deja recent că se iubeşte cu rapperul Machine Gun Kelly, de 30 de ani. Brian a luat imediat foc şi, după numai o zi de la anunţul făcut de nevasta infidelă, după zece ani de căsnicie, a ieşit să ia prânzul, la un local mexican din apropiere de Los Angeles, împreună cu vedeta de televiziune Courtney Stodden, de 25 de ani. El a dat de înţeles că deja s-au cuplat, fiindcă şi Courtney e singură.

Brian a fost surprins cu Courtney Stodden în timp ce au ieşit să ia masa împreună
Brian a fost surprins cu Courtney Stodden în timp ce au ieşit să ia masa împreună

Ea a divorţat recent de actorul Doug Hutchison (60 de ani). Brian a dezvăluit că Megan i-a spus de mai multe luni că vrea să se despartă de el, după ce s-a întors de la turnarea unui film în altă ţară. Actorul zice că i-a fost greu să accepte, dar se bucură că Megan a fost cinstită cu el. Nu e supărat pe Machine Gun Kelly, pe care îl socoteşte “băiat bun”. Megan s-a îndrăgostit de rapperul cu numele adevărat Richard Colson Baker, în timp ce a filmat pentru videoclipul cântecului lui “My Bloody Valentine”. Ea a confirmat că se iubesc, ieşind cu el în public ţinându-se, de mână şi sărutându-se. Fox a dat divorţ de Green, în august 2015, dar s-au împăcat şi în aprilie 2019 a anulat divorţul. Fox şi Green au împreună trei copii, Noah, de 8 ani, Bodhi, de 6 ani, Journey, de 3 ani. Brian Austin Green are o avere de 10 milioane de dolari. Megan Fox, vedeta din ”Transformers”, are în conturi tot 10 milioane de dolari. 

image
image
image
image
image
image
nadia jpg
WhatsApp Image 2023 06 07 at 22 41 34 (1) jpeg
FotoJet (1) jpg
banner anamaria prodan png
antonia instagram jpg
FotoJet jpg