Superstar aşteptat de o fană goală în pat

Ultima actualizare:

    Bombă! Chris Brown a fost şocat  când s-a trezit cu o străină în casa luiFoto: Guliver / Splashnews / Instagram
Bombă! Chris Brown a fost şocat când s-a trezit cu o străină în casa luiFoto: Guliver / Splashnews / Instagram

Surpriză de infarct! Cântăreţul Chris Brown a avut parte de şocul vieţii lui când a descoperit o femeie străină goală în patul lui. Artistul zice că s-a temut, fiindcă numai o nebună putea face aşa ceva.

Rapperul american Chris Brown a fost la un pas să facă infarct, miercuri, 6 mai, când s-a întors de la Las Vegas, unde şi-a serbat aniversarea. În casa lui din Agoura Hills, California, se strecurase studenta tunisiană Amira Kodcia Ayeb, de 21 de ani, care îl aştepta goală în pat. Poliţia spune că intrusa se afla de două zile în locuinţa artistului.

Ba, mai mult, ea a căutat în frigiderul acestuia şi i-a gătit. Amira e o fană înfocată a cântăreţului şi se crede soţia lui. Îşi spune “doamna Brown”, nume pe care l-a scris cu litere uriaşe pe casa şi maşinile lui. “Mi-a scris «te iubesc» pe toţi pereţii, mi-a umblat prin lucruri şi a făcut vrăji”, a povestit rapperul.

Amira Kodcia Ayeb se crede nevasta rapperului
Amira Kodcia Ayeb se crede nevasta rapperului

Amira, care este studentă la Universitatea din Houston, se află în arestul poliţiei şi, pentru vandalism, riscă 3 ani de puşcărie. Brown are o avere de 30 de milioane de dolari şi a fost iubitul Rihannei (27 de ani), pe care a bătut-o măr în 2009. El şi celebra cântăreaţă au încercat să reînvie povestea lor de dragoste în 2013, dar tentativa s-a soldat cu un eşec.

Click! spune

Chris Brown a lansat 6 albume, din care s-au vândut peste 6 milioane de exemplare. El a devenit cunoscut datorită single-ului “Run It!”. Primul album i-a adus un dublu disc de platină, iar al patrulea, “F.A.M.E”, i-a adus premiul Grammy. A mai obţinut 4 premii MTV şi a jucat în 3 filme.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net