Superstar aşteptat de o fană goală în pat

image
Bombă! Chris Brown a fost şocat când s-a trezit cu o străină în casa luiFoto: Guliver / Splashnews / Instagram

Surpriză de infarct! Cântăreţul Chris Brown a avut parte de şocul vieţii lui când a descoperit o femeie străină goală în patul lui. Artistul zice că s-a temut, fiindcă numai o nebună putea face aşa ceva.

Rapperul american Chris Brown a fost la un pas să facă infarct, miercuri, 6 mai, când s-a întors de la Las Vegas, unde şi-a serbat aniversarea. În casa lui din Agoura Hills, California, se strecurase studenta tunisiană Amira Kodcia Ayeb, de 21 de ani, care îl aştepta goală în pat. Poliţia spune că intrusa se afla de două zile în locuinţa artistului.

Ba, mai mult, ea a căutat în frigiderul acestuia şi i-a gătit. Amira e o fană înfocată a cântăreţului şi se crede soţia lui. Îşi spune “doamna Brown”, nume pe care l-a scris cu litere uriaşe pe casa şi maşinile lui. “Mi-a scris «te iubesc» pe toţi pereţii, mi-a umblat prin lucruri şi a făcut vrăji”, a povestit rapperul.

image
Amira Kodcia Ayeb se crede nevasta rapperului

Amira, care este studentă la Universitatea din Houston, se află în arestul poliţiei şi, pentru vandalism, riscă 3 ani de puşcărie. Brown are o avere de 30 de milioane de dolari şi a fost iubitul Rihannei (27 de ani), pe care a bătut-o măr în 2009. El şi celebra cântăreaţă au încercat să reînvie povestea lor de dragoste în 2013, dar tentativa s-a soldat cu un eşec.

Click! spune

Chris Brown a lansat 6 albume, din care s-au vândut peste 6 milioane de exemplare. El a devenit cunoscut datorită single-ului “Run It!”. Primul album i-a adus un dublu disc de platină, iar al patrulea, “F.A.M.E”, i-a adus premiul Grammy. A mai obţinut 4 premii MTV şi a jucat în 3 filme.

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
cristian tudor popescu arșinel png
cub oana zavoranu png
juriul Te cunosc de undeva! jpg
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
vasile muraru alexandru arsinel png
cub sicriu alexandru arsinel png
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (9) JPG
Soldati ucrainieni pe frontul din Herson FOTO profimedia 0675801159 jpg
image
image
image
image
prodan (2) jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
alexandru arsinel jpeg
FotoJet (1) jpg
vasile muraru alexandru arsinel png