Teo face nuntă cu purceluşi la proţap


    Teo Trandafir
Teo Trandafir

Teo Trandafir a intrat în febra pregătirilor pentru nunta sa, ce va avea loc pe 2 iunie.

Vedeta este foarte fericită pentru că va sărbători dublu, nunta şi ziua de naştere. Nu va fi o nuntă cu pretenţii şi se vor bucura de ea doar rudele şi prietenii cuplului. Vor avea aproximativ 150 de invitaţi, iar surprizele pare că se vor ţine lanţ.

Naşa lui Teo, Claudia Dediu, a stabilit împreună cu echipa sa de organizare evenimente şi cu Iosef Constantin, viitorul ginere, decorurile şi tortul miresei. Ei au hotărât ca aceste detalii să fie una dintre surprizele pe care Teo le va descoperi în ziua nunţii. În urmă cu două zile, îndrăgita vedetă „a avut voie" să participe la degustarea şi alegerea meniului.

Teo a vrut neapărat sarmale, aşa că meniul va fi unul tradiţional românesc. Sarmalele cu mămăliguţă şi smântână şi friptura asezonată cu murături se vor găsi pe mesele nuntaşilor. O surpriză, de această dată pregătită pentru nuntaşi, va fi şi momentul dinaintea tortului, când invitaţii vor gusta din purceluşii la proţap.

Teo şi Iosef au ales să îşi vadă ţinutele de nuntă, conform tradiţiei, abia în ziua evenimentului. Viitorii miri merg singuri la probe şi nu au scos nici măcar o vorbă despre cum vor arăta hainele festive. Totuşi, în presă au apărut unele zvonuri legate de aceste detalii.

Costumul lui Constantin va fi realizat de croitorul Casei Regale, Alexandru Ciucu, şi va păstra linia aleasă de Teo pentru rochia de mireasă, un model din anul 1920.

În ceea ce priveşte muzica, atmosfera va fi întreţinută de Mihai Mărgineanu şi de membrii trupei Holograf.

cub andreea esca png
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
cub kassandra rotariu png
Survivor Romania webp
pexels Horoscop 3 noiembrie
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub sebastian țopescu png
cub anamaria prodan png
image
image
image
image
image
image
cub sebastian țopescu png
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub roxana vancea png
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg