Tom Cruise a venit cu elicopterul la terenul de golf

image
Localnicii au făcut poze cu elicopterul

E neînfricat! Tom Cruise a demonstrat din nou că îşi face singur cascadoriile, pentru că e curajos şi în viaţa reală. Recent, el a aterizat cu un elicopter pe un teren de golf.

Actorul Tom Cruise (58 de ani) a şocat nişte jucători de golf, când a coborât cu elicopterul pe terenul lor din Londra, Marea Britanie. Ei erau obişnuiţi să-i viziteze o pasăre sau un vultur, dar în nici un caz un aparat de zbor. Noroc că nu l-au văzut pe oaspetele neaşteptat agăţat de elicopter, în aer, ca în una dintre scenele din ”Misiune: Imposibilă Declinul”. Că ar fi putut să facă infarct! Cruise a sosit pe terenul de golf la manşa elicopetrului, pentru a lua prânzul la un restaurant din apropiere. A coborât liniştit, cu şapcă, ochelari şi mască de protecţie împotriva virusului COVID-19, fără să-i pese de reacţia de uluire a jucătorilor şi s-a îndreptat spre local.

image
Localnicii au făcut poze cu elicopterul

Localnicii şi-au făcut poze cu elicopterul său, în timp ce actorul lua masa. Cruise continuă filmările pentru  “Misiune Imposibilă: 7” la Studiourile Warner Bros din Leavesden, din Hertfordshire, după ce a primit aprobarea de la Guvernul britanic. El a trebuit să oprească turnarea acestui film, în februarie, în Italia, din cauza pandemiei de COVID-19. Filmul este programat pentru a fi lansat la 19 noiembrie 2021. Seria “Mission: Impossible” a adus încasări de 2,9 miliarde de dolari. Tom Cruise are o avere de 570 de milioane de dolari.

Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
florin zalomir
sotie Arsinel jpg
colaj mormant elisabeta a II-a
cub anca pandrea png
image png
hot mascat jpeg
Oana Ionita in spital  jpg
Nicusor
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
image
image
image
image
paris hilton caine pierdut instagram 2 jpg
Jason Momoa
cub anca pandrea png
Oana Ionita in spital  jpg
image png
image png