Tom Cruise filmează în Cosmos. Elon Musk, fondatorul Tesla, i-a dat o navă SpaceX

image
Actorul de 57 de ani a bătut palma cu agenţia SpaceX pentru a folosi o rachetă şi cu NASA pentru a intra în Staţia Spaţială Internaţională

Tom Cruise se lansează într-o adevărată ”misiune imposibilă”! El l-a convins pe miliardarul Elon Musk, fondatorul Tesla, să îi pună la dispoziţie o navă SpaceX care să îl ducă în Cosmos. Cruise vrea să facă un film artistic la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale şi să devină primul actor-astronaut din istorie.

Tom Cruise, pe numele lui real Thomas Cruise Mapother IV, are 56 de ani, dar este într-o formă fizică incredibilă. El îşi face singur majoritatea cascadoriilor din filme şi efortul acesta i-a adus până acum trei Globuri de Aur şi trei nominalizări la Oscar. De câteva luni bune însă, actorul care a fost însurat cu Mimi Rogers (1987-1990), Nicole Kidman (1990-2001) şi Katie Holmes (2006-2012), duce negocieri intense cu miliardarul Elon Musk (48 de ani) pentru un proiect istoric: realizarea unui film artistic în Cosmos. Conform TMZ, Musk a fost de acord să îi pună la dispoziţie una dintre rachetele SpaceX pentru a-l transporta la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale. Ieri, Tom Cruise a mai primit o veste bună, de data aceasta din partea NASA.

image

Directorul agenţiei spaţiale americane, Jim Bridenstine, a confirmat că este de acord cu proiectul şi NASA îi va pune la dispoziţie lui Tom Cruise un centru de antrenament pentru cosmonauţi. Actorul care are o avere de 570 de milioane de dolari s-a oferit să finanţeze o parte din misiunea care va costa ”câteva sute de milioane de dolari”, dar atât NASA, cât şi SpaceX au declarat că este ”o reclamă nemaipomenită faptul că Tom Cruise ajunge la bordul SSI”. Filmul va fi produs de Tom Cruise şi nu va face parte din seria ”Misiune Imposibilă”, a informat TMZ. Este vorba de un proiect cinematografic secret, iar cel mai stresat de realizarea lui este Elon Musk, care are în conturi peste 37 de miliarde de dolari. Şi asta pentru că rachetele SpaceX sunt încă în etapele intermediare de testare, spre deosebire de aeronavele Blue Origin ale lui Jeff Bezos, care vor putea duce astronauţi la bordul SSI la finele acestui an.

cub octavia geamanu marian ionescu png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
anamaria prodan si ionela prodan
img (3) jpg
zanni
tudor chirila 2 jpg
Ruxi și cristi mitrea
politia rutiera 0 jpeg
Vladimir Putin FOTO Getty Images
Iordanescu
image
image
image
image
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
BeFunky collage (26) jpg
img (3) jpg
Alin Cocos și Monica Orlanda