Tom Cruise îşi face singur cascadoriile periculoase. Iată-l la lucru în Norvegia

image
A făcut un salt cu paraşuta de la 3.050 m

Continuă să şocheze! În plină pandemie, Tom Cruise îşi face singur cascadoriile periculoase la turnarea noului său film din seria ”Misiune: Imposibilă”, în Norvegia.

Aşa cum ne-a obişnuit dintotdeauna, nu are nevoie de dublură pentru a turna ”Misiune: Imposibilă 7”! Actorul Tom Cruise (58 de ani) a fost surprins recent în timp ce făcea cascadorii pe acoperişul unui tren în mare viteză, în Norvegia.

image
A făcut un salt cu paraşuta de la 3.050 m

Unul dintre fani a reuşit chiar să-l filmeze, când făcea cu mâna admiratorilor săi. Starul, care era însoţit de membrii din echipa de filmare, le-a arătat fanilor că nu se teme de nimic. Zâmbea şi era fericit. El a făcut şi patru sărituri senzaţionale pe motocicletă pe vârful muntelui Helsetkopen.

image
Împreună cu echipa de filmare

A zburat 48 de metri prin aer la câteva zile după o explozie groaznică în platoul de filmare. De asemenea, a făcut un salt cu paraşuta de la 3.050 de metri, dintr-un elicopter. Cruise nu mai vrea să audă de opriri, din cauza virusului COVID-19. Noul film din seria ”Misiune: Imposibilă” este deja mult întârziat. Iniţial, filmările s-au făcut la Veneţia, în Italia, dar numeroasele cazuri de infectare de acolo le-au oprit brusc, în februarie. Studiourile Paramount Pictures au mutat imediat filmările în Marea Britanie. Dar şi de acolo echipa de filmare a trebuit să plece din cauza virusului.

simeon stalpnicul png
Împreună cu echipa de filmare

Cruise, care are averea de 570 de milioane de dolari, a plătit din propriul buzunar 670.000 de dolari (circa 2,8 milioane de lei) ca să închirieze un vas de croazieră pentru a duce întreaga echipă de filmare în Norvegia. Acolo speră să stea departe de COVID-19. Cele şase filme din seria “Misiune: Imposibilă”, lansată în 1996, s-au bucurat de mare succes. Lansarea filmului ”Misiune: Imposibilă 7” a fost amânată, din iulie 2021, în noiembrie 2021.

cub florin zamfirescu png
Adriana și Eliza Iliescu
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
jude law phillipa coan jpeg
cub anca androne png
Rica Raducanu, Facebook jpg
cub bromania png
Loredana Groza FOTO Facebook
Leu romanesc versus dolar FOTO Shutterstock
image
image
image
image
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
bruce willis moonlighting jpg jpeg