Tom Cruise se joacă iar cu moartea. A repetat o cascadorie extrem de periculoasă

image
Tom Cruise a sărit în gol cu motocicleta BMW de la 54 de metri înălțime

Tom Cruise iubeşte adrenalina. Asta e sigur. La 12 august, cascadoria cu motocicleta de pe platoul de filmare din Oxfordshire se încheia cu o explozie şi numai un miracol făcea ca nimeni să nu fie rănit. La 23 august, Tom a repetat scena.

La cei 58 de ani ai lui, Tom Cruise este într-o formă fizică incredibilă. De aceea îşi face singur cascadoriile pentru filmul ”Misiune imposibilă 7”. Duminică, 23 august, starul, care are o avere estimată la 570 de milioane de dolari, a fost surprins de paparazzi zburând în aer cu motocicleta cocoţată în vârful unei trambuline, la 54 de metri înălţime.

image
De data aceasta saltul a fost un succes deplin

De data aceasta cascadoria a fost încununată de succes, nu ca la 12 august, când motocicleta BMW a explodat, iar cascadorul (n.r. reprezentanţii companiei producătoare de filme susţin că nu era Tom pe motor la data respectivă) a scăpat ca prin minune de la moarte. Pentru acelaşi film din seria ”Misiune imposibilă”, Tom Cruise a plonjat în gol de la 3.300 de metri dintr-un elicopter, deasupra Londrei. Din 1996, de când a început seria ”Misiune imposibilă”, Cruise nu le-a permis cascadorilor să îşi rişte viaţa în locul lui, preferând să se antreneze luni în şir pentru a-şi executa singur cascadoriile.

image
La 12 august, cinci maşini de pompieri au intervenit pe platoul de filmare pentru a stinge incendiul

Producţia din acest an a fost întreruptă în aprilie din cauza pandemiei de COVID-19, care a făcut 41.430 de victime şi a contaminat 325.650 de oameni în Regatul Unit. La finele lunii iulie, a fost construit platoul de filmări de 2,6 milioane de dolari din Oxfordshire şi au început pregătirile pentru cea mai scumpă cascadorie care s-a filmat vreodată în Marea Britanie, susţine The Sun. Tom a avut nevoie să se antreneze timp de şase săptămâni pentru ca saltul mortal să iasă perfect. Incidentul din 12 august a fost cauzat inclusiv de temperaturile ridicate de peste 35 de grade Celsius care s-au abătut peste Anglia. Filmul se va lansa cel mai probabil în noiembrie 2021.

cub florin zamfirescu png
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
cub anca androne png
Rica Raducanu, Facebook jpg
cub bromania png
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
Robbie Williams Spice Girls
Steag NATO
pompieri romani in grecia foto igsu
image
image
image
image
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
bruce willis moonlighting jpg jpeg