Tom Hanks, dat în judecată! Fiul lui ar fi condus drogat

Ultima actualizare:
Rita Wilson (59 de ani), alături de fiul ei, Chester Hanks (25 de ani)
Rita Wilson (59 de ani), alături de fiul ei, Chester Hanks (25 de ani)

Celebrul actor Tom Hanks (59 de ani) a fost dat în judecată de către un bărbat care susține că fiul lui, Chester (Chet) Hanks (25 de ani), l-a accidentat în trafic. Terry Moogan, cel care i-a intentat procesul, îl acuză pe artist că a dat dovată de lipsă de responsabilitate, permițându-i lui Chester să îi folosească autovehiculul. Aceeași acuzație i se aduce și soției lui Tom, Rita Wilson (59 de ani), fiind mama șoferului.

În plus, Terry Moogan spune că Chester Hanks s-ar fi aflat sub influența unor substanțe halucinogene atunci când s-a desfășurat accidentul. „Chester Hanks își conducea autovehiculul într-o manieră nerezonabilă și periculoasă și se afla sub influența drogurilor și/sau a alcoolului la momentul în care vehiculul său l-a tamponat pe cel al domnului Moogan”, se arată în proces, potrivit aol.com.


    Rita Wilson (59 de ani), alături de fiul ei, Chester Hanks (25 de ani)foto: Getty
Rita Wilson (59 de ani), alături de fiul ei, Chester Hanks (25 de ani)foto: Getty

Chester Hanks se afla la volanul unui autovehicul care nu îi aparținea când, potrivit spuselor victimei, a intrat în coliziune cu partea posterioară a mașinii lui Terry Moogan. Accidentul s-ar fi petrecut la 10 februarie 2015.

Potrivit plângerii intentate la Curtea Superioară a statului Los Angeles, proprietarii mașinii sunt Tom Hanks și Rita Wilson. Păgubitul susține că cei doi părinți știau despre Chester că este un șofer neglijent. „În ciuda faptului că știau că Chester Hanks este un șofer nepăsător și nepăsător și un consumator frecvent de droguri și acool, i-au permis, cu neglijență, lui Chester Hanks să le conducă vehiculul și, așadar, alături de Chester Hanks, sunt responsabili pentru pagubele fizice și emoționale ale domnului Moogan rezultate în urma accidentului”, se mai arată în referatul procesului.

Presa internațională a încercat să îl contacteze pe purtătorul de cuvânt al lui Tom Hanks, însă acesta nu a răspuns până la acest moment.

image
image
image
image
image
image
banner maria lungu png
6 actrita tily niculae jpg jpeg
radu valcan instagram jpg
banner silvia chifiriuc png
corina caciuc laurentiu reghecampf jpg
banner Nouria Nouri png
cub dan bittman denise rifai png
viorel stegaru jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net