Tom Hanks, lovit cu crosa în cap

Ultima actualizare:
Chet Hanks,  25 de ani
Chet Hanks, 25 de ani

Incredibil! Cunoscut mai ales pentru rolul din “Forrest Gump”, şi laureat de două ori cu Oscar, Tom Hanks a avut parte recent de un mare şoc. Starul a fost lovit cu o crosă în cap la un meci de hochei.

Actorul Tom Hanks, de 59 de ani, a încasat o lovitură puternică din partea unui jucător de la Los Angeles Kings. Sportivul a vrut să îşi facă un admirator fericit şi a aruncat la întâmplare obiectul contondent pe care îl folosise până atunci în meci. Hanks susţine că nu a fost rănit grav, însă a avut parte de o mare sperietură. În viteza în care a venit, crosa putea chiar să îl omoare.

Cel puţin pentru a salva aparenţele, actorul a zâmbit, ca să arate că nu i s-a întâmplat nimic prea grav. Apoi a continuat să urmărească meciul împreună cu soţia sa, Rita Wilson (59 de ani), şi cu fiul lor, Truman, în vârstă de 20 de ani. Tom Hanks şi Rita Wilson sunt căsătoriţi din 1988 şi au împreună o avere de 370 milioane $. Ei mai au un fiu, Chet, de 25 de ani, şi alţi doi copii, Colin, de 39 de ani, şi Elizabeth, de 34 de ani, din prima căsnicie a lui Hanks.

Are necazuri cu fiul


    Chet Hanks,  25 de aniFoto: Guliver/ Splashnews
Chet Hanks, 25 de aniFoto: Guliver/ Splashnews

Au păţit-o! Tom Hanks şi soţia sa, Rita Wilson, au fost daţi în judecată după ce fiul lor, Chet, a făcut un accident, fiind sub influenţa drogurilor şi a alcoolului. Tânărul s-a ciocnit cu un alt vehicul accidentându-l pe Terry Moogan, de 48 de ani, în 2015. Bărbatul spune că s-a lovit la cap după ce a dat cu capul de bordul maşinii în timpul coliziunii. Acum, părinţii au fost daţi în judecată pentru că i-au permis lui Chat să plece de acasă la volanul maşinii lor sub influenţa drogurilor. Despăgubirile pot ajunge până la 1 milion $.

image
image
image
image
image
image
juriu iumor editiespeciala jpg
Laura Onilă  a decis să vorbească despre ce a pățit pentru a se vindeca de trecut
Cu o siluetă de reviste și niște picioare lungi, moștenite de la mama ei, Dana Săvuică a făcut mereu furori pe podium
banner anamaria prodan png
Marina Dina, o adevărată profesionistă de yoga și pilates
banner emilia ghinescu png