Tony Soprano a murit în braţele fiului său

Ultima actualizare:

Din păcate, bărbatul cunoscut în toată lumea drept „Tony Soprano" a avut o moarte tragică, demnă de scenariul unui episod din „Clanul Soprano". James a murit, practic, în braţele fiului său Michael, în timpul unei vacanţe pe care cei doi o petreceau în Italia, la Roma.

Atacul de cord suferit de Gandolfini l-a şocat atât de mult pe adolescentul de 13 ani, încât mama acestuia, prima soţie a actorului, Marcy Wudarski, a zburat şi ea imediat în Italia. „Tony Soprano" era căsătorit acum cu Deborah Lin, cu care avea o fetiţă, născută anul trecut. „A fost un geniu. Oricine l-a cunoscut ştie asta. A fost unul dintre cei mai mari actori ai momentului.", a spus producătorul serialului, David Chase.

Rolul din „Clanul Soprano" i-a adus lui Gandolfini trei premii Emmy şi un Glob de Aur. Serialul a fost difuzat în Statele Unite timp de 8 ani (1999-2007), reuşind să obţină, în total, de-a lungul anilor, 126 de nominalizări, 21 premii Emmy şi 5 Globuri de Aur. James Gandolfini a jucat şi pe marele ecrane, cele mai importante roluri fiind cele din „Get Shorty" (1995), „The Mexican" (2001), „Zero Dark Thirty" (2012).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net