Toto Cutugno a chefuit până dimineaţa la hotel

Artistul s-a simţit foarte bine şi a stat la poveşti cu prietenii din România. Solistul a povestit că a fost deranjat de articolele apărute data trecută când a fost la noi în ţară, când s-a scris că i s-a făcut rău pe scenă.

„Am avut cancer la prostată, pe care l-am învins. Iar din această cauză trebuie să mă mai odihnesc din când în când pe scenă", a povestit solistul. Acesta a petrecut până dimineaţa şi a consumat paste şi brânzeturi, la fel ca şi apropiaţii săi, care aveau grijă ca artistul să nu se obosească.

Alături de solist au mai fost prezenţi la petrecerea de după, pentru a-l cunoaşte pe solist, vedete ca Roxana Iliescu, Monica Iagăr, Rita Mureşan, care a venit nemachiată, şi Laurenţiu Rechecampf alături de Anamaria Prodan.

Aceasta din urmă i-a povestit solistului că are un reality-show, iar Toto a glumit, spunând că ar fi o idee bună dacă ar putea face împreună cu ea şi cu Ramona Bădescu o emisiune de televiziune. Solistul a continuat să petreacă până după ora patru dimineaţa, deşi era obosit, însă nu înainte de a asculta şi fredona melodia „Ciobănaş cu 300 de oi", piesă cântată şi în concert.

cub camelia șucu (1) png
cub lia bugnar theo rose png
cub ioana nastase png
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
serial wednesday jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
cub Kirstie Alley
ispite masculine insula iubirii sezonul 6 jpg
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
profimedia 0742415693 jpg
FotoJet jpg
Kanye West
Kirstie Alley jpg
Dorel Las Fierbinti nunta Mihai Rait Dragomir Ana Maria Mihai Bobonete (2) jpeg