Toto Cutugno a chefuit până dimineaţa la hotel

Artistul s-a simţit foarte bine şi a stat la poveşti cu prietenii din România. Solistul a povestit că a fost deranjat de articolele apărute data trecută când a fost la noi în ţară, când s-a scris că i s-a făcut rău pe scenă.

„Am avut cancer la prostată, pe care l-am învins. Iar din această cauză trebuie să mă mai odihnesc din când în când pe scenă", a povestit solistul. Acesta a petrecut până dimineaţa şi a consumat paste şi brânzeturi, la fel ca şi apropiaţii săi, care aveau grijă ca artistul să nu se obosească.

Alături de solist au mai fost prezenţi la petrecerea de după, pentru a-l cunoaşte pe solist, vedete ca Roxana Iliescu, Monica Iagăr, Rita Mureşan, care a venit nemachiată, şi Laurenţiu Rechecampf alături de Anamaria Prodan.

Aceasta din urmă i-a povestit solistului că are un reality-show, iar Toto a glumit, spunând că ar fi o idee bună dacă ar putea face împreună cu ea şi cu Ramona Bădescu o emisiune de televiziune. Solistul a continuat să petreacă până după ora patru dimineaţa, deşi era obosit, însă nu înainte de a asculta şi fredona melodia „Ciobănaş cu 300 de oi", piesă cântată şi în concert.

Radu Mirică s-a sinucis
rafael nadal si sotia sa
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
anxietate
cub casă stela popescu png
mormant arsinel sursa captura youtube jpg
Laura Cosoi jpg
Viktor Orban FOTO EPA-EFE
309479561 627647835413743 5142992967937955401 n jpg
image
image
image
image
Laura Cosoi jpg
alexandru arsinel
mihai bendeac stela popescu si arsinel
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (6) JPG
image png
Alexandru Arsinel