Totul despre cel mai sexy britanic de la Hollywood: Tom Hardy!

Ultima actualizare:

    Tom Hardy: „Voiam să fiu un dur şi am ajuns în ruşinoasele statistici suburbane.“foto: Arhiva personală
Tom Hardy: „Voiam să fiu un dur şi am ajuns în ruşinoasele statistici suburbane.“foto: Arhiva personală

Nominalizat la Oscar pentru rolul secundar din The Revenant, Tom este noua faţă hot a Hollywoodului. Unii critici îl consideră cel mai bun actor al generaţiei sale. Alţii abia acum îl descoperă.

Cert e că după triada Legend, Mad Max şi The Revenant, cu care şi-a bombardat publicul din 2015 încoace, i s-a întins şi covorul roşu rezervat sex simbolurilor, pe care Hardy îl ocoleşte, însă, nepăsător.

Replica spusă pufăind din trabuc? „Mie mi-a fost mereu frică de bărbaţii excesiv de virili. Până la punctul în care nici nu-mi venea să mă duc la sală din cauza testosteronului care plutea acolo, eu simţindu-mă slab. De fapt, niciodată nu m-am simţit foarte viril. Nu mă simt dur, puternic şi foarte capabil în viaţa reală, nu aşa cum îmi imaginez că trebuie să fie un bărbat adevărat. Aşa că încerc doar – şi mă străduiesc să imit, ca să înţeleg mai bine ce înseamnă să fii un bărbat adevărat şi să transpun asta şi în viaţa mea!“. Nu tocmai ce-ai aştepta de la el? Tom e o colecţie de replici antistar, spuse fără preocuparea de a construi o imagine artificială atrăgătoare. Şi o colecţie de gesturi neaşteptate… Am scris de mână ultimele pagini ale acestui material, gândindu-mă amuzată la experienţa lui Tom, care în urmă cu un an şi jumătate s-a pregătit febril pentru întâlnirea cu jurnalistul de la Esquire scriind în seara de dinainte două pagini de mână. Mie mi se stricase laptopul… Altfel, cine mai are porniri atât de autentice, încât poate părea delicios de inocent? Tom are apucături de o nervozitate tipică unui mare emotiv. „Nu-mi place de mine prea mult. Niciodată nu mi-a plăcut. Pe vremuri, mă enerva că sunt prea sensibil.“ Hmmm… Tema eseului deloc caligrafic din acea seară a lui Hardy: „Cine sunt eu?“. Concluzie: „Habar n-am!“. Nici lumea nu ştie exact cine e Tom şi tot ce poate. Foarte puţini i-au urmărit cu fidelitate parcursul, ca să poată concluziona, asemenea celor de la Esquire, că este „cel mai bun actor al generaţiei sale“.

Citește pe www.okmagazine.ro un material special despre Tom Hardy!

image
image
image
image
image
image
drew jpg
jennifer aniston  foro   Instagram jpg
AdelaPopescu ElenaCarstea jpg
Sofia Vicoveanca Mediafax Foto Silviu Matei jpeg
cub monica anghel png
cub randi png