Travolta vorbeşte despre moartea fiului său

Ultima actualizare:

    John Travolta
John Travolta

Pentru prima oară de la tragica moarte a fiului său, în ianuarie, John Travolta a acordat un interviu pentru USA Today, în care a spus că el, soţia şi fiica sa încă nu şi-au revenit din şoc.

El a mărturisit că s-a luptat zilnic pentru a-şi reveni din durerea cauzată de moartea fiului său, Jett, în vârstă de 16 ani. Familia, prietenii, credinţa şi terapia l-au ajutat să facă faţă durerii.

Travolta spune că a fost copleşit de suportul venit din partea prietenilor, fanilor şi al colegilor de la Hollywood. "În asemenea momente, ai nevoie ca prietenii să-ţi fie aproape", a precizat actorul.

La rândul său, Kelly Preston, soţia lui John Travolta, a declarat: "Este dificil. Uneori, ceva ce este bine pentru moment, nu mai este la fel, a doua zi. Ceea ce cred ca ne-a ajutat cel mai mult, au fost oamenii care sunt importanţi, oamenii pe care îi iubim şi care ne-au fost alături. Uneori, a ajutat şi să fim singuri."

Travolta a precizat că a hotărât să rupă tăcerea, pentru a-şi promova fiica de 9 ani, care va juca în filmul "Old Dogs", ce va apărea pe marile ecrane americane pe data de 25 noiembrie 2009.

"Am hotărât că este bine să o prezentăm lumii şi să îi oferim un viitor strălucit în film", a spus Travolta, în interviul acordat USA Today.

Urmăreşte aici trailerul filmului  "Old Dogs"

Fiul de 16 ani al lui Travolta, Jett, a decedat pe 2 ianuarie, în urma unei crize, în timpul vacanţei pe care familia Travolta o petrecea în insulele Bahamas. Copilul era autist, suferind de o afecţiune numită sindromul lui Kawasaki.

Tragedia familiei Travolta este departe de a se fi terminat, ea fiind implicată într-un proces de şantaj. Actorul a depus mărturie împotriva fostei senatoare, Pleasant Bridgewater, şi şoferului de ambulanţă, afirmând că aceştia l-au ameninţat că vor dezvălui "adevărul" despre moartea fiului său, în cazul în care nu primesc 25 de milioane de dolari.

Mai citeşte:

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net