Uite cum arăta Teo Trandafir înainte să intre în spital - VIDEO


    Teo Trandafir
Teo Trandafir

Teo Trandafir a ajuns la spital acum câteva zile după ce s-a simţit foarte rău. Ea a declarat că a avut o criză biliară şi din acest motiv a chemat ambulaţa.

Medicii specialişti susţin că vedeta a ajuns în această situaţie din cauză că a fost foarte stresată şi în consecinţă a avut un regim alimentar neadecvat.

CITEŞTE ŞI

Teo Trandafir e la Terapie Intensivă!

Teo Trandafir, internată în spital din cauza unei crize biliare

Teo Trandafir: «Nu mi-e dor de televiziune. De asta de-acum, nu»

Teo Trandafir îl detronează pe Măruţă?

Teo în bocanci, Aura Vasile cu protestul în păr

Teo Trandafir, ameninţată cu moartea?

Potrivit ziarului Ring, Teo Trandafir a luat vizibil în greutate în ultimele şase luni, perioadă care coincide cu intrarea sa pe scena politică. Sursa citată a pus mâna pe o înregistrare video realizată în seara de Revelion care o înfăţilşează pe Teo cu „cel puţin 15 kilograme în plus” faţă de cum era, în iunie 2010, la moţiunea din parlament, potrivit specialiştilor în nutriţie.

În momentul de faţă, starea fostei realizatoare TV este supravegheată non-stop de medici. Aceştia au decis ca vedeta să nu mai primească deloc mâncare.

„Se urmăreşte scăderea numărului leucocitelor (globule albe), ele fiind foarte crescute din pricina bolii. Pancreatita acută înseamnă autodistrugerea pancreasului prin enzimele pe care acesta le secretă. Evoluţia bolii este imprevizibilă, însă doar 20% din pacienţi fac complicaţii. Intervenţia chirurgicală în pancreatita acută nu este o practică frecventă. Se operează doar dacă durerile devin de nesuportat, ceea ce nu este cazul acum. Pacienta se află în repaus alimentar total, este hrănită cu ajutorul perfuziilor, primeşte analgezice şi reacţionează bine la tratament. Când îşi va relua alimentaţia, va trebui să mănânce de cinci ori pe zi, mese aproximativ egale ca volum şi să evite fructele şi legumele proaspete pentru că fibrele nu se împacă bine cu enzimele pancreatice”, au precizat, potrivit Ring, surse medicale.

VEZI AICI VIDEO CU TEO DE REVELION

cub horoscop 1 gif
foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
shutterstock 2211785457 jpg
dorobantu mana jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
cornel ciupercescu captura youtube jpg
GYORPLUSZ jpg
7538113 jpg
image
image
image
image
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
dorobantu mana jpg
cub anamaria prodan png
cub catalin botezatu png
Kanye West si Julia Fox jpg
FotoJet (1) jpg