Unde petrec sărbătorile Barack Obama și soția lui

image
Barack şi Michelle ObamaFoto: Getty

Preşedintele SUA, Barack Obama, alături de soţia sa şi de cele două fiice ale cuplului fac sărbători cu repetiție, cel puțin în privința destinației alese. Pentru al opta oară, familia prezidențială a ales Hawaii pentru vacanța de Crăciun.

Președintele a ajuns sâmbătă (în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, ora României) la Baza aeriană Pearl Harbor-Hickam, potrivit site-ului HawaiiNewsNow. Barack Obama a coborât primul din avionul prezidenţial, alături de cele două fete, Sasha şi Malia, fiind urmaţi de prima doamnă a Statelor Unite, Michelle, informează presa americană, conform Mediafax.Publicul nu a avut acces în baza militară din Hawaii, dar jurnaliştii au fost lăsaţi pe pistă.

De la aeroportul militar, coloana prezidenţială s-a deplasat în staţiunea hawaiiană Kailua. Este a opta oară când familia Obama petrece vacanţa de Crăciun pe Insula Hawaii. Aceasta este ultima vacanţă de Crăciun a lui Barack Obama în funcţia de preşedinte al Statelor Unite.

În pofida măsurilor de securitate implementate din staţiunea Kailua, localnicii sunt fericiţi că familia prezidenţială îi vizitează.

"Cred că este o mare onoare pentru noi că Barack Obama alege să vină în Kailua deşi ar putea alege orice alt loc din lume", a declarat un localnic, Rhea Yamashiro. 

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
cristian tudor popescu arșinel png
Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
prodan (2) jpg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
visarion alexa
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
putin anexare regiuni ucrainene 30 sept 2022 epa efe
vladimir putin discurs anexare teritorii ucraina foto afp
image
image
image
image
5 diana dumitrescu prezinta mireasa 4 jpg jpeg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
prodan (2) jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
alexandru arsinel jpeg