Usain Bolt e un maniac al sexului! Pune femeile să stea cu sânii goi pe «podium» și apoi le dă medalii

Paparazzii Splashnews relatează că Usain Bolt a plecat din club cu un grup de fete, însă în mașini diferite
Paparazzii Splashnews relatează că Usain Bolt a plecat din club cu un grup de fete, însă în mașini diferite

Este cel mai rapid om din lume și profită din plin de statutul de campion Mondial. Faimosul atlet Usain Bolt știe că este dorit de femei superbe, și vrea să le mulțumească pe toate.

Sportivul nu-și mai poate stăpânii hormonii și schimbă partenerele sexuale ca pe șosete peste tot pe unde călătorește, în timp ce logodnica lui îl așteaptă acasă, în Jamaica. Noi detalii despre aventurile lui Usain Bolt au ieșit la iveală, după ce campionul a petrecut în Londra.


    Paparazzii Splashnews relatează că Usain Bolt a plecat din club cu un grup de fete, însă în mașini diferitefoto: Splashnews
Paparazzii Splashnews relatează că Usain Bolt a plecat din club cu un grup de fete, însă în mașini diferitefoto: Splashnews

Se pare că Bolt ar fi ținut o ceremonie de premiere în joacă, în cadrul căreia le-a dăruit medalii mai multor femei. Totul s-ar fi întâmplat în camera sa de hotel din Londra, relatează dailymail.co.uk. Dar nu pe gratis, pentru că atletul le-a rugat pe fiecare dintre ele să îi arate sânii, iar apoi le-a pus să stea pe podium, pentru a le da medaliile. Atunci când una dintre ele l-a întrebat cine a câștigat, Bolt ar fi răspuns „Toate [medaliile] sunt de aur, nu există pierzătoare”.

„Usain petrecuse la clubul de noapte Tape și era într-o dispoziție jucăușă. La început, toată lumea se prostea, dar apoi a început să le complimenteze pe unele domnișoare pentru decolteurile lor, și le-a încurajat pe două dintre ele să le arate sânii lui și unui alt prieten. Apoi, și-a scos medaliile și a pus muzică de pe iPhone-ul lui. Râdea mult și se prefăcea că sunt la Rio”, au explicat surse ale tabloidului britanic The Sun.

Bolt a aterizat în Londra luni (22 august), împreună cu alți doi atleți și câteva prietene din Jamaica. Încă din acea noapte, sportivul ar fi fost surprins în timp ce încerca să aducă femei în camera lui de hotel, pentru care ar plăti 500 de lire sterline pe noapte.

adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
cub smiley png
cub theo rose png
cub claudia pavel cream png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Oxi de la Chefi la Cutite 5 jpg
cub mircea bravo png
cub irinel columbeanu  monica gabor mr pink png
image
image
image
image
image
image
cub theo rose png
adriana bahmuteanu
simona musca 1 jpg
baza keanu reeves (gettyimages) jpg
165683789 317218509797000 3646891836978636971 n jpg
312433678 1116697535682926 7196643529606951916 n jpg