Val Kilmer a ajuns piele şi os

2 iunie 2016
image
2016 A slăbit foarte mult după un an de luptă cu boala

Se topeşte pe picioare! Cunoscut pentru rolurile din filmele “Batman Forever” şi “Sfântul”, Val Kilmer a ajuns o umbră a bărbatului falnic şi robust, de altădată. A slăbit rău din cauza cancerului.

Actorul Val Kilmer (56 de ani) a fost surprins recent în Hawaii. A ajuns piele şi os după o luptă de mai bine de un an cu cancerul la gât. El a negat mereu cu încăpăţânare că ar fi bolnav. Însă mama lui, Gladys Kilmer, a recunoscut că starul a suferit o intervenţie chirurgicală de îndepărtare a unei tumori de la nivelul gâtului.

image

Val a refuzat să-şi trateze boala, însă s-a simţit aşa de rău, încât a fost internat de urgenţă la sfârşitul anului 2015. După operaţie i-a fost introdus un tub în gât care să-l ajute să respire. În cele din urmă, starea sa s-a mai ameliorat şi a scăpat de acest tub de traheostomie. Recent, actorul a spus prietenilor că e pe cale de a învinge boala.

image
2007 Pe vremea când era sănătos tun

Kilmer a fost căsătorit cu actriţa Joanne Whalley (51 de ani) între 1988-1996, căsnicie din care au rezultat doi copii, Mercedes (24 de ani) şi Jack (20 de ani).

anamaria prodan laurentiu reghecampf jpg
printul nicolae romania crop jpg
printesa charlene png
dana rogoz (1) jpg
iulia parlea3 jpg
BeFunky collage (5) jpg
2 mirabela dauer pensie 4 jpg jpeg
andreea marin lisabona 3 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
depeche mode getty (4) jpg
kevin spacey gettyimages 687734476 jpeg
alina eremia nas jpeg
cub elena gheorghe png
2 mirabela dauer pensie 4 jpg jpeg
ray liotta gettyimages 471178756 jpg jpeg