Vedete care s-au despărţit în 2015. Cupluri stabile au devenit azi istorie!

Ultima actualizare:

    Ultima apariţie în public a cuplului a fost în luna iunie anul trecutFoto: Guliver/Splashnews
Ultima apariţie în public a cuplului a fost în luna iunie anul trecutFoto: Guliver/Splashnews

Actorii Megan Fox și Brian Austin Green au decis recent să meargă fiecare pe drumul său, după cinci ani de căsnicie și 11 de relație. Acestea nu sunt însă singurele vedete care s-au despărţit în 2015. Şi alte cupluri celebre şi-au spus adio, deşi relaţia lor părea una stabilă.

Megan Fox( 29 de ani), ajunsă vedetă în seria de filme "Transformers", și Brian Green (42 de ani), care a jucat în serialul "Beverly Hills, 90210", au doi copii, Noah Shannon de 2 ani și Bodhi Ransom de 18 luni. Cei doi s-au căsătorit în Hawaii în 2010, fiind logodiți din 2006. În 2009 au rupt logodna de comun acord pentru a se împăca apoi și a face pasul definitiv, însă au ajuns din nou la separare.

Vedete care s-au despărţit în 2015: Charlize Theron şi Sean Penn

Charlize Theron (39 de ani) şi Sean Penn (54 de ani) a căror relaţie a început în a doua jumătate a anului 2013, ar fi decis să rupă logodna în urmă cu două luni. Potrivit unei surse citate de tabloidul american Us Magazine, vedeta sud-africană a fost aceea care a decis să rupă logodna de starul hollywoodian, după ce a participat alături de acesta la Festivalul de Film de la Cannes, în luna mai. În acel sejur, actriţa a fost însoţită şi de fiul ei adoptiv în vârstă de trei ani, Jackson. Sean Pean a cerut-o în căsătorie pe Charlize Theron în timpul unei vacanţe romantice la Paris în noiembrie 2014. O altă sursă a confirmat despărţirea cuplului pentru revista People, dezvăluind faptul că cei doi actori, care nu au mai fost văzuţi împreună de câteva săptămâni, locuiesc deja în reşedinţe separate.

Vedete care s-au despărţit în 2015: Maria Şarapova şi Grigor Dimitrov

Jucătoarea rusă de tenis Maria Şarapova şi Grigor Dimitrov s-au despărţit luna trecută după o relaţie de doi ani. Anunâul a fost făcut de sportivul bulgar.

"Drumurile noastre se despart. Am petrecut momente minunate împreună. Îi urez multă fericire şi succes în viaţă şi tenis. Acum sunt concentrat complet pe jocul meu şi sunt sigur că rezultatele vor veni cuând. Este vara unor noi începuturi pentru mine", a declarat tenismanul bulgar în vârstă de 24 de ani. Şarapova, în vârstă de 28 de ani, a anunţat că ea şi Dimitrov formează un cuplu în mai 2013. Conform celor de la Dunavmost.bg, Grigor ar fi înșelat-o pe Maria în timpul turneului de la Wimbledon cu un play-mate din Bulgaria, Nikoleta Lozanova. Aceasta are toate atuurile pentru a-l face pe Dimitrov să-și treacă în cont "duble greșeli". Ea e fosta soţie a fotbalistului bulgar Valeri Bojinov.

Vedete care s-au despărţit în 2015: Katy Perry şi John Mayer

Dragoste cu năbădăi şi între Katy Perry şi John Mayer, care din 2012 au o relaţie tumultoasă! Ei s-au despărţit din nou, în urmă cu aproape o lună, după ce la începutul anului hotărâseră să mai dea o şansă poveştii lor de dragoste. Cei doi au început o relaţie în iunie 2012. După o scurtă despărţire în august, Perry şi Mayer s-au reîmpăcat şi au confirmat că formează din nou un cuplu. Ulterior, cei doi artişti s-au despărţit şi reîmpăcat de mai multe ori, cea mai recentă "ruptură" în relaţia celor doi producându-se la începutul anului 2014. Katy Perry şi John Mayer şi-au reluat relaţia în luna februarie a acestui an şi au fost văzuţi împreună chiar în luna iulie, când au participat la concertul de rămas-bun al trupei Grateful Dead, care s-a desfăşurat în Chicago, Illinois.

Katy Perry, în vârstă de 30 de ani, a devenit celebră cu o serie de piese pop foarte populare, precum "Teenage dream", "Firework", "California Gurls", "E.T.", "Hot N Cold" şi "I Kissed a Girl", extrase de pe albumul ei de debut "One Of The Boys" din 2008 şi de pe albumul "Teenage Dream" din 2010.

image
image
image
image
image
image
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
image
actualitate.net
image
actualitate.net