Vedete care şi-au pierdut virginitatea la vârste fragede. Cine a profitat de prima şansă?

Ultima actualizare:

    Angelina Jolie şi Johnny Depp
Angelina Jolie şi Johnny Depp

N-au aşteptat momentul sau persoana ideală şi nici n-au avut răbdare să câştige puţină experienţă până să decidă la meargă până la capăt în pat, ci au profitat de prima şansă ivită pentru a-şi pierde virginitatea. Şi, culmea!, cei mai mulţi dintre ei nu regretă absolut deloc graba lor!

Dustin Hoffman a dezvăluit că îi plac bibliotecile la nebunie şi asta pentru că într-una dintre ele a avut loc un eveniment important din viaţa sa. Actorul şi-a pierdut virginitatea într-un astfel de loc, iar cea care l-a introdus în lumea extazului a fost o duduie cu mult mai multă experienţă decât el. În 1958, el şi doamna în discuţie s-au lăsat duşi de val în secţiunea cărţilor nonfiction.

Britney Spears n-a aşteptat nici ea prea mult până să descopere plăcerile sexuale pe propria piele. Astfel, în ciuda faptului că susţinea că era virgină pe vremea când forma un cuplu cu Justin Timberlake, ea de fapt trecuse la un nivel superior la capitolul intimitate în cuplu. Mama ei a fost cea care a dat-o de gol, într-o carte autobiografică, spunând că Brit şi-a pierdut virginitatea la 14 ani.

Află la ce vârstă şi-au început viaţa sexuală Angelina Jolie, Johnny Depp şi Kim Kardashian

image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net