Veste bombă: Julio Iglesias va cânta din nou!

22 ianuarie 2022

Cântărețul Julio Iglesias a anunțat că va cânta din nou în viitoarele luni. Anunțul a fost făcut, recent, chiar de marele artist, la lansarea unei cărți a unui bun prieten al său.

image
Artistul s-a săturat de zvonurile că nu se simte bine Foto: Profimedia

Cântărețul Julio Iglesias (78 de ani) a anunțat că va cânta din nou în viitoarele luni, după o pauză care a dus la tot felul de zvonuri., scrie revista ”!Hola!”. Prezent la lansarea cărții lui Pepe Domingo Castaño, un bun prieten al său, celebrul artist s-a ținut numai de glume. ”Sunt mult mai bine decât aud pe aici. De câte ori citesc mă sperii, fiindcă m-au omorât de 15-20 de ori, nu știu cum am supraviețuit”.

Se simte perfect

Julio Iglesias s-a referit la faptul că au apărut mereu zvonuri că ar fi bolnav sau chiar că ar fi murit. ”Uite că sunt bine și voi începe să cânt în trei-patru luni, dacă Dumnezeu vrea”. Artistul a lăsat să se înțeleagă că se simte perfect. El a lămurit și misterul unor poze în care a apărut mergând susținut de două persoane.

A avut niște probleme

Legendarul Julio Iglesias a dezvăluit că a avut o ruptură de tibie și de peroneu și că a trebuit să stea cu piciorul ridicat timp de două luni. Dar totul a trecut cu bine. Artistul locuiește în prezent împreună cu familia sa în Miami, SUA. Însă ține permanent legătura cu țara sa natală, Spania. Cântărețul Julio Iglesias a anunțat că va cânta din nou în viitoarele luni.

 Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

irina tanase 13 jpg
andre JPG
anamaria prodan portret 0 jpeg
Pensionari din România jpg
00032 jpg
banica vicoveanca jpeg
crbl  2 (2) jpg
salariu copy jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
BeFunky collage (6) jpg
banica vicoveanca jpeg
Cub Ilie nastase jpeg
cris ciobanasu vlad gherman png
kourtney kardashian si travis
anamaria prodan portret 0 jpeg