Vezi ce cadou de 565 de euro a primit bomba lui Morata de la nevasta lui Messi!

simeon stalpnicul png
Puştoaica în vârstă de doar 22 de ani a atacantului lui Chelsea e foarte îndrăgită de nevasta starului catalan şi primeşte des atenţii de la aceastaSursa Foto: Instagram

Prieteniile între jucători sunt foarte dese şi normale din moment ce aceştia îşi petrec mai tot timpul împreună, dar rareori se confirmă la nivelul cel mai sincer şi la iubitele acestora.

Câteva excepţii există însă, iar consortele a doi catalani o îndrăgesc la nebunie pe soţia unui fost duşman de la Real Madrid! Şi s-a ajuns chiar până la cadouri scumpe între femei! Messi şi Fabregas au crescut împreună la La Masia, şcoala de fotbal a Barcelonei, iar amiciţia dintre ei e absolut logică! Cei doi au rămas "fraţi" chiar dacă Cesc a mai jucat şi prin alte părţi, iar acum e la Londra, unde îmbracă tricoul lui Chelsea. Astfel văzându-se atât de des, soţia argentinianului, Antonella Racuzzo, şi logodnica spaniolului, Daniella Semaan, n-au avut încotro decât să coabiteze şi să înveţe să se înţeleagă. Între timp au ajuns însă ca surorile, iar cele două au extins gaşca la 3. În grup a intrat de curând şi puştoaica lui Alvaro Morata, Alice Campello, care este foarte îndrăgită de Antonella şi Daniella. Pentru jucători n-a contat că soţul ei a jucat pentru marea rivală, Real Madrid, iar pentru fete n-a contat că italianca are doar 22 de ani şi faţă de ele e doar o copilă.

simeon stalpnicul png
Morata a intrat datorită lui Alice în compania barcelonezilor, deşi este un produs 100% madrilenSursa Foto: Instagram

Cele trei au fost văzute de nenumărate ori în cluburile şi restaurantele din Londra şi Barcelona, iar de curând, Alice a postat pe contul ei de Instagram câteva fotografii cu un cadou primit chiar de la Antonella, soţia lui Messi. Este vorba despre o pereche de cizme şi una de botine, ambele purtând semnătura brandului Sarkany, a cărui imagine este în Europa chiar consoarta lui Lionel. Alice a fost foarte încântată de acest gest, care are şi valoare financiară! Botinele costă 240 de euro şi cizmele 325 de euro, creaţiile argentinianului Ricky Sarkany fiind la mare căutare. Aşa relaţii, tot să fie în fotbal!

simeon stalpnicul png
Antonella, Alice şi Daniella, consoartele lui Messi, Morata şi Fabregas, sunt foarte bune prieteneSursa Foto: Instagram

simeon stalpnicul png
Alvaro a avut pe

simeon stalpnicul png
Alice mai are şi nopţi mai proaste, când Morata e în cantonament sau joacă în deplasare, iar atunci doarme cu prietenul ei cel mai bun: un urs de pluşSursa Foto: Instagram

simeon stalpnicul png
Alice şi Alvaro s-au căsătorit vara trecută, iar luna de miere a fost de visSursa Foto: Instagram
cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
archie battersbee jpg
artista lacul morii 3 PNG
nikita de romania jpg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
4 britney spears 5 jpg jpeg
kylie jenner foto mare jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Oana si Mioara Roman jpg
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg
nikita de romania jpg
Oana si Mioara Roman jpg