VIDEO Madonna și-a șocat admiratorii cu noua apariție! Și-a pus implanturi în posterior?

Fanii au observat imediat că posteriorul Madonnei s-a mărit și are o formă neobișnuită
Fanii au observat imediat că posteriorul Madonnei s-a mărit și are o formă neobișnuită

Madonna se menține într-o formă de zile mari la cei 60 de ani pe care îi are, ducând o viață în care sportul este prioritar. Vedeta de Hollywood apelează, totuși, și la trucurile de înfrumusețare care păcălesc natura, pentru a avea întotdeauna apariții răvășitoare la concertele unde reușește să adune mii de fani. La ultima sa prestație live, însă, admiratorii acesteia au fost șocați de noua intervenție la care se pare că Madonna a apelat: implanturile în posterior.

Deși se bucură de admirația a zeci de mii de oameni din întreaga lume, deciziile Madonnei nu sunt întotdeauna pe placul fanilor săi. Ultima apariție pe scenă a celebrei cântărețe i-a făcut atât pe cei prezenți, cât și pe internauți, să se întrebe „ce este în neregulă cu fundul Madonnei?!”. După ce câteva imagini de la petrecerea de Revelion unde solista a cântat au ajuns virale pe internet, fanii acesteia au venit cu singura teorie pe care au considerat-o plauzibilă: implanturi în posterior.

Madonna, acuzată de fani că și-a pus implanturi în posterior

Madonna, în vârstă de 60 de ani, a susținut un concert la o petrecere de Revelion organizată în clubul The Stonewall din New York, iar fanii care au văzut ulterior imagini cu solista pe scenă, au început să se întrebe dacă nu cumva aceasta a făcut recent o vizită în cabinetul medicului estetician. Deși întotdeuna a fost o vedetă sexy și asumată, care nu s-a sfiit să pozeze provocator, Madonna nu a fost niciodată „ridicată în slăvi” pentru posteriorul ei.


    Fanii au observat imediat că posteriorul Madonnei s-a mărit și are o formă neobișnuităFoto Instagram
Fanii au observat imediat că posteriorul Madonnei s-a mărit și are o formă neobișnuităFoto Instagram

În prezent, însă, se pare că fanii au observat imediat că fundul starului s-a mărit neobișnuit de mult și că are, de asemenea, o formă destul de ciudată. Aceste detalii i-au trimis imediat pe admiratorii Madonnei cu gândul la o intervenție chirurgicală la care ar fi apelat vedeta. „Și-a pus multă căptușeală în pantaloni sau e din cauza luminii?”, „Ce naiba e în neregulă cu fundul ei?”, „Sigur și-a mărit posteriorul”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Madonna, pe scenă alături de fiul ei
Madonna, pe scenă alături de fiul ei

Deși aceasta a explicat adesea că practică mult sport, vârsta își spune, totuși, cuvântul, iar cum Madonna are în prezent un fund mai mare și mai ferm, admiratorii ei s-au gândit imediat la posibilitatea unui implant fesier. Imaginile publicate pe rețelele de socializare în care apare Madonna au fost subiectul unor controverse, având în vedere că există și unele persoane care nu cred că idolul lor ar fi apelat la estetician pentru a-și îmbunătăți silueta, ci pur și simplu a petrecut mult timp în sala de fitness.

326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
couple 7353748 1920 jpg
america express vedete concurenti 2022 jpg
madalina manole facebook jpg
Eduard Dragu Salagean Romanii au talent Foto Pro TV jpg
horoscop jpg
sex jpg
Imunitate America Express Foto Antena 1 jpg
image
image
image
image
image
image
Pepe la alergare  jpg
Pamela Anderson jpg
oana roman si marius elisei
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png
Victor Pițurcă Vica Blochina