VIDEO Nicole Kidman, divorţ de 175 milioane $

Ultima actualizare:

    Nicole şi Keith  împreună  cu fiicele lor (Foto: guliver/splashnews)
Nicole şi Keith împreună cu fiicele lor (Foto: guliver/splashnews)

Nicole Kidman are mari probleme în căsnicie! Actriţa şi soţul ei, Keith Urban, se ceartă tot timpul şi nu au mai făcut sex de ani de zile. Apropiaţii cred că se îndreaptă spre un divorţ iminent.

Nicole Kidman (46 de ani), laureată cu premiul Oscar pentru rolul din filmul "Orele", trece prin momente grele.  De şase luni, ea şi cântăreţul de muzică country Keith Urban (46 de ani) trăiesc vieţi separate. În timp ce el e foarte ocupat la Hollywood, filmând pentru emisiunea de televiziune "American Idol", Nicole se află împreună cu cele două fiice ale lor, Sunday Rose (6 ani) şi Faith (4 ani), în Australia.

Surse citate de "Star magazine" susţin că cei doi nu se mai înţeleg. Se ceartă permanent, ea îi face crize de gelozie. Nu au mai făcut sex de ani de zile, el îi reproşează că abuzează de botox.

Apropiaţii cred că Nicole şi Keith vor avea un divorţ urât, cu o bătălie în instanţă pentru averea de 175 milioane$ (563 milioane lei) şi custodia fetelor. Totuşi, la un Festival de country, care a avut loc săptămâna trecută, actriţa şi cântăreţul se comportau ca un cuplu unit.

Nicole Kidman s-a căsătorit cu Keith Urban la 25 iunie 2006, la Sydney. Ea a mai fost căsătorită cu actorul Tom Cruise (51 de ani) între 1990-2001 ­împreună cu care a ­adoptat doi copii, Isabella (22 de ani) şi Connor (19 ani). Actriţa a suferit enorm din cauza despărţirii de primul său soţ după 11 ani de căsnicie. Gurile rele spun că actriţa spaniolă Penelope Cruz (39 de ani) le-ar fi "spart" casa. Tom ar fi început o relaţie amoroasă cu Penelope în timp ce filmau împreună pelicula "Vanilla Sky" în anul 2000.

Certuri permanente şi crize de gelozie. Nu au făcut sex de ani de zile. Îi reproşează că abuzează de botox

simeon stalpnicul png

Invitat în platoul emisiunii Click! de joi seară, jurnalistul Bogdan Nicolai a declarat că Nicole Kidman şi Keith Urban se îndreaptă cu paşi repezi câte un divorţ şi vor începe, probabil, lupta pentru avere.

simeon stalpnicul png

"Nicole Kidman are mai mulţi bani decât domnul. Se jură pe covorul roşu că se iubesc ca în prima zi, însă adevăprul este cu totul altul. În ultimii patru ani, cei doi s-au văzut maxim o lună.

Distanţa a impus o răceală între ei. În momentul în care se văd, ajung să-şi facă reproşuri. În curând însă se pare vor pune punct mariajului", a explicat jurnalistul Bogdan Nicolai la emisiunea Click!, difuzată zilnic, de luni până vineri, de la 22.30, la Prima Tv.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
banner claudia patrascanu png
cub gabi badalau claudia patrascanu png
scena teatru jpg
brooks nader sports illustrated profimedia jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net