VIDEO Reese Witherspoon a insistat să facă sex pe bune în filmul "Wild"

Ultima actualizare:

    Reese Witherspoon a vrut să pară totul totul autenticFoto: WENN
Reese Witherspoon a vrut să pară totul totul autenticFoto: WENN

”Blonda de la Drept” îşi strică imaginea de fată cuminte ! În noul său film, Reese Witherspoon a insistat să facă sex cu adevărat, scrie ziarul german “Bild”.

Actriţa Reese Witherspoon (38 de ani) a făcut dezvăluiri incendiare pentru revista americană „Vogue“ despre noul său film „Wild“. Ea a spus că, în timpul turnării scenelor erotice, a insistat să facă sex de-adevăratelea.

Filmul regizorului Jean-Marc Vallée se bazează pe memoriile scriitoarei Cheryl Stayed, care, după moartea mamei sale, a pornit de una singură într-o drumeţie cu scopul de autoregăsire pe ruta „Pacific Crest Trail“. Conform scenariului, Reese trebuia să se injecteze cu heroină şi să aibă mai multe aventuri de o noapte. În timpul filmărilor desigur că actriţa nu a  consumat heroină, însă sexul a fost pe bune. “Am dorit ca să fie ceva real şi autentic“, a spus Witherspoon în cadrul interviului pentru revista „Vogue“. Potrivit revistei americane, actriţa care în anul 1991 a atins culmile succesului cu filmul „Omul din Lună“, şi-a angajat personal un hipnotizator pentru a o ajuta să-şi ţină emoţiile în frâu în timpul scenelor de sex.

Reese Witherspoon a vrut să aibă o experienţă cât mai apropiată de realitate în "Wild"
Reese Witherspoon a vrut să aibă o experienţă cât mai apropiată de realitate în "Wild"

„Oare fac cu adevărat ceea ce trebuie?“ Asta l-a întrebat Reese pe regizor, atunci când camerele erau aţintite asupra sa. Jean-Marc Vallée afirmă că ”actriţa nu a mai filmat niciodată  asemenea scene". Acesta spune că Reese a ajuns în acel punct al vieţii în care le are pe toate. "Nu era nevoie ca ea să facă asta. Are un soţ, o casă mare, o carieră excepţională, bani, copii. Le are chiar pe toate. Cu toare acestea, ea este întotdeauna dispusă să facă ceva extraordinar, să iasă din zona de confort şi să prezinte publicului o nouă latură a sa”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net