"Whitney Houston mai are doar cinci ani de trăit", avertizează specialiştii

image
Whitney Houston

Membrii familiei lui Whitney Houston şi-au exprimat îngrijorarea faţă de starea fragilă în care se află cântăreaţa, şi chiar au sfătuit-o să renunţe la turneul mondial organizat pentru a-i marca revenirea pe scena muzicală.

În urma consumului excesiv de droguri şi alcool din timpul unei petreceri, Whitney şi-a pierdut cunoştinţa. Devastată de stres, dependenţă de droguri, cariera în declin şi un mariaj în care a fost abuzată, specialiştii citaţi de agenţia de ştiri Andina avertizează că vedeta mai are doar cinci ani de trăit.

"Pe scenă, era evident că Whitney se simte epuizată. Se străduia să cânte notele înalte, respira greu în timpul cântecelor şi transpira abundent", a  declarat o sursă pentru National Enquirer.

Aceeaşi sursă a povestit un moment de la concertul de pe 6 februarie susţinut de artistă la Seul, în Coreea de Sud: "Whitney a venit în culise, s-a sprijinit de perete şi a strigat după apă. Printre gâfâieli, a şoptit : "Nu ştiu dacă voi reuşi să fac faţă".

simeon stalpnicul png

În septembrie 2009, cântăreaţa în vârstă de 47 de ani a vorbit în emisiunea lui Oprah despre dependenţa de droguri.

"Am uitat de cariera de cântăreaţă. Înainte de "The Bodyguard" consumam ceva mai uşor. Apoi, am trecut la droguri mai puternice. Cumpăram un kilogram. O rulam şi o făceam ţigară", a povestit artista.

Whitney Houston: «Am fost o drogată penală!»

Whitney, care a vândut mai bine de 140 de milioane de albume, a declarat că în vremea în care filma pentru "The Preacher's Wife", în 1996, se droga în fiecare zi, scrie şi The Sun.

Ion Hristescu png
cub larisa iordache png
cub andreea banica animat gif
horoscop ( FOTO pixabay )
andreea esca si alexia eram
7 front elvetianca pensiune jpg
6 baza 1 garsoniera jpg
BeFunky collage (22) jpg
Fostul premier bulgar Boiko Borisov FOTO EPA-EFE
 Novak Djokovici a câştigat turneul ATP de la Tel Aviv FOTO AFP
image
image
image
image
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png