600 de oameni, în picioare la concertul Proconsul

Ultima actualizare:
Francisca, pe scena de la Botoşani
Francisca, pe scena de la Botoşani

Proconsul a ridicat sala în picioare la Botoşani după un concert pe care formaţia l-a susţinut cu Filarmonica de Stat, vineri seară. A fost pentru prima dată când băieţii au cântat fiind acompaniaţi de o orchestră simfonică, la bagheta căreia s-a aflat dirijorul Iulian Rusu.

Bodo şi colegii lui de trupă au făcut spactacol la propriu la Botoşani. După aproape două decenii de activitate, băieţii au vrut să le ofere fanilor un altfel de concert şi au acceptat să cântre într-o serie de evenimente alături de o orchestră simfonică. Ideea s-a dovedit a fi un succes.  Show-ul  a ridicat publicul în picioare de nenumărate ori.

Cerul, cea mai fredonată piesă a băieţilor de la Proconsul

Domnii, dar mai ales doamnele au cântat împreună cu artiştii de pe scenă piese mai noi sau mai vechi, de la „Visele nu dorm” la „Mi-ai luat inima” şi „Un om mai bun”. Cea mai aşteptată melodie a fost „Cerul”, care a fost interpretată la finalul recitalului. Proconsul a revenit de două ori la „bis”, răspunzând spectatorilor de fiecare dată.

"Nu ne-am văzut de mult şi aşa de bine ne cade revederea că nu vă puteţi închipui. Vă mulţumim din suflet. Ne aflăm aici pentru voi şi împreună cu voi. Pentru că, dacă nu ne-aţi fi susţinut şi melodiile noastre nu ar fi ajuns la sufletele voastre, probabil că noi nu am fi fost aici. Mulţumim din inimă prieteni buni”, a spus copleşit de emoţii Bogdan Marin, alias Bodo.

Francisca, invitată pe scenă alături de Proconsul

În partea a doua a spectacolului, Proconsul s-a oprit din cântat, iar Bodo a întrebat dacă „este cineva din familia Dulceanu aici?”. Şi astfel i-a făcut intrarea botoşănencei Francisca Dulceanu care a cântat alături de Proconsul single-ul „Arunci cu umbră”, pe care l-au lansat în luna martie a acestui an.


    Francisca, pe scena de la Botoşanifoto: todireanu.ro
Francisca, pe scena de la Botoşanifoto: todireanu.ro

Proconsul a cântat sâmbătă seara la Piatra Neamţ, iar duminică va urca pe scenă la Suceava, în cadrul aceluiaşi turneu „Proconsul Simfonic”.

Citeşte şi:

Bodo de la Proconsul: «Îmi ador soția! Sunt pur și simplu fericit»

Ce copii frumoşi au băieţii de la Proconsul! Artiştii i-au făcut actori în noul lor videoclip

image
image
image
image
image
image
cub mircea bravo png
jessica simpson getty jpg
banner Giulia Nahmany png
banner shelly png
Carla’s Dreams jpg
Denisa si Flick 2 jpeg
banner damian drăghici png
banner andreea balan png