8 condiţii ca să fii tatăl perfect

Ultima actualizare:

Oricât de mult ţi-ai iubi copilul, ca tată, parcă nu ştii de fiecare dată cum să te porţi, nu ai acele instincte pe care le are mama. Ai vrea să fii prezent în viaţa lui, să-i oferi tot ce-i mai bun, să-i dai o educaţie aleasă, se te implici, să fii, într-un cuvânt, tatăl perfect. Iată, în acest caz, ce condiţii trebuie să bifezi.

Şerban Copoţ de la Animal X şi-a pus această problemă despre cum să fie tatăl perfect. Mai ales că luna trecută a venit pe lume cel de-al doilea băieţel al lui. „Spre deosebire de voi, femeile, noi nu avem o creştere şi un instinct atât de bine conturate către educarea copilului. Plus că evităm discuţiile în anturajul de prieteni pe orice temă care ţine de viaţa intimă sau de trăiri emoţionale. Asta înseamnă zero informaţii «din teren». Prin urmare, avem un handicap major! (Am ales special cuvantul «handicap»  pentru că sunt situaţii când nevestelor de pretutindeni le trece prin cap şi un apelativ de genul acesta când văd cu câtă stângăcie ne mişcăm). Aaah! Să nu uităm că există şi acel moment când realizezi că, de fapt, medicina nu este o ştiinţă exactă. Să-l numim generic «momentul colici»”, spune Şerban pe blogul său. El, tatăl a doi copii (unul de patru ani şi altul de două săptămâni), a căutat răspunsuri, a navigat pe internet, a citit bloguri şi a ajuns la următoarea concluzie – tatăl perfect este aproape un sfânt. Dar merită încercat. Ca să ai această şansă, artistul îţi recomandă să îndeplineşti câteva condiţii.

Se pregăteşte să facă «plantoane»

Şerban şi Roxana mai au un băieţel de 4 ani, Tedi
Şerban şi Roxana mai au un băieţel de 4 ani, Tedi

Vineri, 18 martie, soţia lui Şerban Copoţ, Roxana, a născut al doilea băieţel al lor. Deocamdată totul este perfect pentru că au ajutorul bunicii, însă peste o săptămână cei doi părinţi vor trebui să se descurce singuri. „Eu deja îmi fac pregătirea pentru executarea plantoanelor 1 şi 2, adică stau treaz până pe la 5-6 dimineaţa şi mami preia frâiele după. Nu este deloc uşor în primele luni, dar trec repede. Schimb scutece, îl asist la băiţă, încercăm să-l implicăm şi pe Tedi, băiatul cel mare, gătim împreună şi multe altele”, a povestit Şerban pentru Click!. 

Duminică îl vezi la show-ul iUmor

Prezintă emisiunea alături de Andrei Ştefănescu
Prezintă emisiunea alături de Andrei Ştefănescu

Şerban Copoţ este de acum din ce în ce mai ocupat. El prezintă, alături de Andrei Ştefănescu, emisiunea iUmor, care debutează în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1. Show-ul prezintă de la momente de teatru, la stand-up, muzică şi coregrafii amuzante până la numere excepţionale de magie şi circ.

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net