A început numărătoarea inversă pentru Eurovisionul din Ucraina

simeon stalpnicul png
Ilinca și Alex Florea vor să îi convingă pe românii din diaspora să îi voteze

Ilinca şi Alex Florea vor cânta «Yodel It», în Spania și în Anglia.

La o săptămână de la anunţarea câştigătorului Selecţiei Naţionale Eurovision România 2017, artiştii noștri au fost invitați să cânte și peste hotare. Astfel, melodia “Yodel It”, interpretată de Ilinca și de Alex Florea, va fi prezentată pe scenele din Londra, Amsterdam şi Madrid, înainte de finala concursului Eurovision de la Kiev, din luna mai.

Cei doi vor cânta pe 2 aprilie în Londra, la Café de Paris, unde se va celebra a 10-a aniversare a evenimentului. Gazdele au ambiţia să organizeze cel mai mare spectacol de promovare a ediției din acest an a competiției cântecului european.

Apoi, pe 8 aprilie, ei vor fi în Amsterdam, iar pe 15 aprilie, la Eurovision Pre-Party, în Spania: “Sperăm să convingem cât mai mulţi fani Eurovision să ne voteze în finala din luna mai de la Kiev. Contăm mult pe sprijinul românilor din străinătate, pe care vrem să-i şi întâlnim în turneele de promovare”, au spus Ilinca şi Alex.

Rusia, reprezentată la Kiev de o solistă în scaun cu rotile

simeon stalpnicul png
Yuliya Samoylova va prezenta la Kiev piesa ” Flame Is Burning”

Rusia revine în competiția Eurovision din acest an cu o tânără de 27 de ani, imobilizată în scaunul cu rotile. Cântăreața care va reprezenta Federația Rusă la cel mai important concurs de muzică din Europa se numește Yuliya Samoylova, piesa ei din concurs, „Flame Is Burning”, fiind compusă de Leonid Gutkin.

Yuliya se deplasează încă din copilărie cu ajutorul unui scaun cu rotile, din cauza unei erori medicale: ”Piesa pe care o cânt este despre mine, despre ceea ce vorbesc în fiecare din interviurile mele: trebuie să mergi mereu către visul tău, să arzi, să ai inimă bună și atunci vei lumina nu doar calea ta, ci și pe cea a apropiaților”, spune Yuliya. 

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
brenciu si nevasta jpg
image jpeg
image jpeg
Alessia Raiciu 3 webp
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
cub alexandru arsinel png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
roxana dobre si florin salam
cub laurette png
cub alexandru arsinel png
image jpeg
Flick Domnul Rima familie jpg
brenciu si nevasta jpg