A pozat-o sexy pe Elena Udrea printre morminte, acum vrea în Parlament


    Fosta blondă de la Cotroceni a fost ținta ironiilor din pricina acestei imaginiFoto: Facebook
Fosta blondă de la Cotroceni a fost ținta ironiilor din pricina acestei imaginiFoto: Facebook

Femeia din spatele mesajelor scandaloase ale Elenei Udrea de pe Facebook vrea în Parlament. Buzoianca Otilia Androne, în prezent omul bun la toate al Elenei Udrea, a decis să facă pasul cel mare. A pornit de jos, cu pași mici, i-a făcut poze sexy șefei sale, a căutat informații despre posturile de peste an și despre sfinții la zi, ajutând-o pe Elena Udrea să dea bine pe Facebook și deturnând atenția publicului de la problemele cu legea ale fostului ministru al Turismului.

Nu știm cu siguranță dacă Otilia Androne este autorul moral al celebrului ”tatuaj” de pe spatele Elenei Udrea sau al imaginii scandaloase cu mâna dreaptă a lui Traian Băsescu în pantaloni scurți printre morminte, însă un lucru e sigur. Efortul și loialitatea i-au fost răsplătite mai întâi cu funcția de vicepreședinte al Organizaţiei de Tineret a PMP, iar acum cu susținerea pentru candidatura la viitoarele alegeri parlamentare.

Otilia Androne este în prezent consiliera parlamentară a Elenei Udrea
Otilia Androne este în prezent consiliera parlamentară a Elenei Udrea

”Dragi buzoieni, cu bucurie vă anunţ că m-am decis să îmi asum o candidatură pentru judeţul nostru la alegerile pentru Camera Deputaţilor, mizând pe faptul că experienţa mea parlamentară şi studiile academice imi vor fi de folos în exercitarea atribuţiilor care îmi revin dacă voi fi aleasă de concetăţenii buzoieni. Eu voi fi unul dintre tinerii pe care Partidul Mişcarea Populara îi va avea pe listele pentru Camera Deputaţilor şi Senat. Vă aştept să îmi fiţi alături în această competiţie”, a scris Otilia Androne de data aceasta pe pagina personală de Facebook miercuri, 31 august.

serban huidu si mihai gainusa
„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
Victor Piturca jpeg
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
sex sex 0 jpeg
infidelitate jpeg
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
image
image
image
image
image
image
Victor Pițurcă Vica Blochina
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg
cub anastasia soare png
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg