A renunțat la satanism? Mesaj neașteptat al Oanei Zăvoranu

Ultima actualizare:

    Oana Zăvoranu (43 de ani) promite multe, dar nu prea se văd realizărilefoto: Arhiva Personală
Oana Zăvoranu (43 de ani) promite multe, dar nu prea se văd realizărilefoto: Arhiva Personală

O serie de mesaje publicate pe o rețea socială de Oana Zăvoranu (43 de ani) au stârnit controverse între fani. La jumătatea lunii martie, bruneta anunța, cu mândrie, că se închină la Lucifer și că este fiica lui.

Nu știm ce s-a întâmplat, dar se pare că Oana s-a întors la „calea cea bună”. Vedeta a scris, pe profilul personal de Facebook, un mesaj de mulțumire adresat lui Dumnezeu.

„Bună dimineața tuturor! Muncă din greu, rezultate uimitoare! Mulțumesc, Dumnezeu, pentru tot ceea ce sunt! Întotdeauna ai avut grijă de mine... chiar și în momentele mele cele mai amare, ți-a păsat de mine. Te iubesc cu adevărat și am nevoie de tine, să îmi fii aproape întotdeauna! Să mă veghezi și să îmi ghidezi viața în direcția ta, pentru că știu că aceasta este cea mai bună direcție! Te iubesc pentru totdeauna, iar când totdeauna va trece, te voi iubi și mai mult!”, a scris Oana Zăvoranu.

Fanii brunetei au răsuflat ușurați când au văzut postarea, pentru că au „bombardat-o” cu complimente și mesaje frumoase în rubrica de comentarii. 

image
image
image
image
image
image
banner dorian popa png
banner valentina pelinel png
adison rae jpg
1 alexandra usurelu deschidere jpg jpeg
banner Larisa Dragulescu png
banner dorel visan png
banner sensy png
banner sanziana buruiana png