A scăpat de kilograme şi-a pus mâna pe reclame

Ultima actualizare:

    2018. Ozana Barabancea îşi permite acum luxul să facă reclamă la ţinute realizate din piele naturală
2018. Ozana Barabancea îşi permite acum luxul să facă reclamă la ţinute realizate din piele naturală

Celebra solistă Ozana Barabancea (48 de ani) arată senzaţional, după operaţia de micşorare a stomacului, lăudându-se din nou cu o talie de fotomodel. Ea a reuşit să topească 40 de kilograme, prilej cu care a fost nevoită să-şi schimbe întreaga garderobă şi să revină la rochiile scurte şi mulate. Iată că schimbarea a venit la pachet cu contracte de publicitate bine plătite, aşa că e pe cai mari.

Ozana Barabancea, care cândva cântărea 120 de kilograme, se declară mulţumită de noul ei look, dar susţine că nu se dă bătută şi că va continua să slăbească, deşi a topit deja 40 de kilograme: „Mai vreau să dau jos încă 20 kg, pentru a ajunge la greutatea pe care am avut-o în liceu”, a povestit ea, pentru Click!

simeon stalpnicul png

Iată că noua siluetă i-a adus şi contracte de imagine, care îi prind bine din punct de vedere financiar, mai ales acum, când se află în pauză cu emisiunea “Te cunosc de undeva” (Antena 1), care va fi reluată de-abia în toamnă. Ea face reclamă la ochelari de soare și de vedere, panoul publicitar cu chipul ei tronând la Piaţa Iancului, şi, în paralel, a devenit imaginea unui cabinet stomatologic, unde de altfel şi-a albit dantura.

simeon stalpnicul png

Ozana mai promovează un centru de remodelare corporală din Cartierul Francez şi-şi postează la greu fotografii cu produse de îngrijire a părului, pe bază de lămâiţă. Dar mai face reclamă şi la o firmă de genţi şi de ţinute vestimentare, realizate inclusiv din piele naturală. În plus, a participat şi la o şedinţă foto pentru creatoarea de modă Sabina Lisievici.


    2016. Artista cântărea 120 de kilograme
2016. Artista cântărea 120 de kilograme

“De când am slăbit, obosesc mai puţin, sunt fericită, am un corp mai armonios, mi se văd mai bine trăsăturile feţei”, a mai adăugat Ozana. Din păcate, după ce s-a mai subţiat, artista a pierdut titulatura de regină a sânilor din show-biz, căci bustul ei apetisant a intrat vizibil la apă. Artista susţine că nu mai dă iama în frigider, având doar porţii mici de mâncare, de câteva ori pe zi: “Trebuie să mănânc puţin, încet, sunt şi alimente pe care corpul meu le respinge. Mănânc maximum 100 de grame pe masă. Oricât aş vrea, nu pot să mănânc mai mult. M-am disciplinat să nu mai ciugulesc. Dar, dacă sar peste mese, încep problemele, sunt nervoasă şi începe stomacul să mă ardă. Dulcele se depune, încerc să mănânc sărat”, a povestit ea la Antena 1.

image
image
image
image
image
image
banner cristina siscanu png
banner alexia eram png
9a85594f 2c99 4bc3 9f37 32a5e8b975c9 jpeg
image png
George Burcea si fetitele sale 3 jpg
image png
image png
lidia buble jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net