A sunat deja clopoţelul pentru copiii vedetelor

simeon stalpnicul png
Catrinel Sandu a trecut prin emoţiile de la început de an şcolar

Noul an şcolar va începe la 11 septembrie, iar părinţii au intrat în focul pregătirilor. Sunt însă vedete care au trăit deja emoţia primei zile de şcoală. Asta deoarece copiii lor studiază în mediul privat sau în străinătate, unde este alt program de studiu şi unde a sunat deja clopoţelul!

”Clopoţelul drag sună voios/ Şi ne-aşteaptă-n prag prietenos”, aşa vor cânta elevii peste numai o săptămână. Şi asta pentru că autorităţile au luat decizia ca începerea cursurilor să aibă loc mai devreme anul acesta, iar clopoţelul nu va suna pe 15 septembrie, ci pe 11 septembrie.

simeon stalpnicul png
Sara, 8 ani

Sunt însă părinţi care şi-au însoţit copiii în prima zi de şcoală chiar mai devreme. Este cazul lui Catrinel Sandu (40 de ani), stabilită în urmă cu zece ani în Statele Unite şi care anul acesta a avut emoţii la dublu pentru cele două fiice ale sale. 

Sara (8 ani) este în clasa a III-a, iar mezina Lara (4 ani) în clasa zero. Pentru ele, trezitul de dimineaţă a început de luna trecută. 

simeon stalpnicul png
Lara, 4 ani

”Ziua de 10 august a fost una frumoasă, cu mari emoţii. La şcoala la care sunt înscrise nu sunt uniforme, le-am cumpărat lucruri de şcoală noi pentru că au crescut. Nu mai vor ghiozdane cu prinţese, am trecut deja de etapa asta. Programul este destul de  lung, de la 8.30, până la 15.00. De anul acesta, Sara o să aibă curs de actorie, dans, muzică, iar Lara va fi eleva mea la una dintre clasele mele de balet de la studio.  Acum începe distracţia”, ne-a spus Catrinel. 

Simona, fiica Ralucăi Sandu,  a împlinit în aprilie 7 ani, însă este deja în clasa a III-a, înscrisă la o unitate privată de învăţământ.

Fosta tenismenă i-a pregătit micuţei sale rechizitele încă de săptămâna trecută. 

simeon stalpnicul png
Simona, 7 ani

Cu tricou alb, fustă bleumarin şi părul strâns în coadă, şcolăriţa abia îşi târa rucsacul imens, plin cu cărţi. 

Şi Violeta, fiica Andreei Marin (42 de ani) şi a lui Ştefan Bănică (49 de ani), a început deja şcoala. 

În decembrie împlineşte 10 ani, însă micuţa cu ochi albaştri este deja în clasa a V-a şi studiază la o şcoală în limba engleză unde taxele anuale se ridică la 6.000 de euro. 

simeon stalpnicul png
Violeta, 9 ani

Anul trecut, fosta ”zână a Surprizelor” spunea că unica sa fiică face baschet şi fotbal feminin. 

Un tătic vedetă care şi-a pregătit odrasla pentru şcoală este Irinel Columbeanu (60 de ani). Afaceristul o va duce pe fiica sa marţi la şcoală. Irina are zece ani şi studiază la Şcoala Franceză, acolo unde taxele sunt de 4.000 de euro. 

Însă tatăl ei este mulţumit, având în vedere că fata lui vorbeşte fluent limba franceză şi nu numai. 

simeon stalpnicul png
Irina, 10 ani

”Marţi voi merge cu Irina la şcoală. Am cumpărat totul, ea este în clasa V-a, sau CM2”, ne-a spus Irinel Columbeanu.  

Mihaela Rădulescu este mamă de băiat. Fiul ei şi al lui Elan Schwartzenberg a împlinit luna trecută 13 ani şi s-a serbat în Monte Carlo, acolo unde locuieşte  încă din anul 2009, de când celebra sa mamă a divorţat. 

simeon stalpnicul png
Ayan, 13 ani

Băiatul urmează cursurile unei şcoli private pentru care tatăl său plăteşte lunar 1.700 de euro, adică în jur de 20.000 de euro anual. 

Ayan este în clasa a IX-a, iar în prima zi de şcoală obişnuieşte să meargă împreună cu mama lui. ”Mă duc tot timpul cu el la şcoală, în prima zi. Emoţii sunt mereu, e un moment special”, spunea în urmă cu cîţiva ani,  Mihaela Rădulescu. 

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cristian arsinel png
cub arsinel fii png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
gara
Valeri Mitko FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg
cub cristian arsinel png
colaj loredana groza jpg
colaj silvia dumitrescu jpg
Andie Macdowell a defilat pe podium jpg