Actorii din «Vlad» s-au reunit pentru filmările de Sărbători

27 noiembrie 2021
article img

Chiar dacă au terminat filmările pentru serialul „Vlad”, actorii din rolurile principale, ca și multe alte vedete Pro TV, s-au reîntâlnit pentru emisiunile speciale de Crăciun și de Anul Nou.

Telespectatorii mai au de văzut două episoade din serialul favorit, însă își vor revedea preferații, adică pe Adrian Nartea, Olimpia Melinte, Monica Bârlădeanu, Anghel Damian sau Andrei Aradits în spoturi speciale cu bradul de Crăciun, cu zăpadă, șemineu și cadouri frumoase, difuzate de PRO TV. Monica Bârlădeanu, interpreta Carlei, a postat următorul mesaj pe Facebook, lângă niște poze superbe.

Monica Bârlădeanu, amuzată de pozele de la filmări

„Ați văzut «Succesiunea»? De acolo părem desprinși, pregătiți pentru o reuniune de familie (în genul ăla de disfuncțională), mai ales dacă te uiți în poza 2 și vezi că după ce s-a tras poza cu zâmbete amabile, Andrei Aradits pare că sare la gâtul lui Adi Nartea. Anyway, dincolo de asemănări cu familia Roy și povestea de Crăciun pe care ne pregăteam să v-o spunem în poza asta, voiam doar să vă amintim că familia Vlad vă așteaptă la «masă» luni seară, la 21.30. Avem în meniu un nou episod cu efect și gust de «bombă». Garantat. Vă pupăm și vă iubim. Pe bune”, a scris Monica Bârlădeanu pe pagina ei de socializare.