Adda a lansat cel mai sexy clip din carieră. A compus piesa în 15 minute


    Adda a lansat clipul piesei "Te-aș iubi"
Adda a lansat clipul piesei "Te-aș iubi"

Adda a lansat cel mai sexy clip din carieră pentru piesa "Te-aș iubi", chiar în luna dragostei. Până acum, solista a obișnuit cu versuri sensibile și cu videoclipuri în care nu a mizat pe sex-appeal. De data aceasta, Adda apare în ipostaze diferite, senzuale și arată că se poate reinventa oricând.

Adda a schimbat puțin direcția și ne arată și o altă latură a sa
Adda a schimbat puțin direcția și ne arată și o altă latură a sa

Cu un text scris 100% de ea și cu o muzică proaspătă, solista speră că noua piesă va prinde atât la fanii care o urmăresc de multă vreme, dar și la oamenii care nu sunt atât de familiarizați cu muzica ei, mai ales că mesajul melodiei este unul în care se pot regăsi toți cei care au cunoscut dragostea și dorul de persoana iubită.

"«Te-aș iubi» este pentru mine, ca artist, un nou început, dacă pot să îi spun așa, un început pe care mi l-am dorit de foarte mult timp, mai precis de doi ani, atunci când am compus piesa. Am colaborat xu HaHaHa Production și Global Records și cred că a ieșit exact așa cum mi-am dorit. Deși am compus-o în doar 15 minute, cred ca a fost toată un sentiment. Consider că transmite emoțiile și gândurile pe care le avem cu toții atunci când ne este dor de cineva și il vrem aproape. Cred că acum a fost momentul potrivit ca piesa «Te-aș iubi» să își facă loc în inimile oamenilor. Și cum am zis și în cadrul campaniei Cupidonadda, sper ca piesa să fie o sageată de-a lui Cupidon, trimisă direct în inimile oamenilor", a declarat Adda pentru Click!

Adda a compus piesa acum doi ani
Adda a compus piesa acum doi ani
Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
culori brazi 2022
infidelitate 0 jpeg
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
concediul de odihnă
caine covid carantina china foto twitter jpg
filme de craciun
Ivana Knoll FOTO Instagram png
femeie inele de aur mana bijuterii shutterstock 1966151602 jpg
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg