Adela Popescu se pregătește de al doilea copil? Detaliul care a dat-o de gol

Ultima actualizare:

    Adela Popescu este mama unui băiețel de un an și două lunifoto: arhivă personală
Adela Popescu este mama unui băiețel de un an și două lunifoto: arhivă personală

Adela Popescu se bucură de prima vacanță departe de casă cu micuțul Alexndru, iar atmosfera relaxată de pe insula grecească Naxos se pare că o face să se gândească la un frate sau o surioară pentru fiul ei. Iată detaliul care a dat-o de gol.

Aflată într-un concediu de două săptămâni în Grecia, împreună cu Radu Vâlcan și cu fiul lor, Alexandru, Adela Popescu (30 de ani) nu a renunțat cu totul la muncă. Vedeta scrie în continuare pe blogul personal, unde a publicat recent un articol în cadrul unei campanii de promovare a alăptării.

Când a aflat că este însărcinată, Adela și-a dorit foarte mult să nască natural și să alăpteze. Actrița a născut așa cum a visat, după un travaliu lung, în urmă cu un an și aproape două luni, iar de alăptat alăptează și acum.  

”Dacă l-aș fi hrănit cu lapte formulă, probabil că aș fi plecat mai des de acasă și pentru mai mult timp.Astăzi o jumătate de zi, mâine un weekend și tot așa. Ceea ce nu e rău deloc, escapadele fac bine, doar că în perioada aceasta bebelușul are nevoie uriașă de mămica lui. Iar pentru că mămica lui lipsește din ce în ce mai des poate pierde conexiunea cu puiul. Și tare îi va fi greu să îl mai înțeleagă apoi. Așadar alăptarea te ține, vrând nevrând, lângă copil”, a scris Adela pe blogul personal.

Preocupată să treacă în revistă cele mai importante mituri despre alăptare, Adela a lăsat să-i scape o informație mai delicată, legată de o viitoare sarcină.

”Dacă alăptezi nu poți rămâne gravidă. Hmmm… vedem. Nu, nu, nu sunt însărcinată, dar voi ce știți despre asta? Mit sau adevăr?”, și-a provocat Adela cititorii.

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au căsătorit în august 2015 și au devenit părinți un an mai târziu. Actrița a documentat cele mai importante momente din viața ei de mămică pe blogul personal, fără să treacă sub tăcere chestiunile mai puțin plăcute, legate de vaccinuri, bolile bebelușului, mofturile la mâncare sau nopțile nedormite.

image
image
image
image
image
image
dinu maxer instagram jpg
Kevin Costner și Morgan Freeman jpg
BARBIE jpg
Carmen Grebenişan jpg
harry și meghan jpeg
dorian si zanni jpg