Adevăratul motiv pentru care Antonia și Alex Velea nu și-au botezat încă băieții!

25 iulie 2018
simeon stalpnicul png
Antonia, alături de Dominic și Akim Foto: Instagram

Antonia și Alex Velea au doi băieți de care sunt extrem de mândri, cântărețul având deja două tatuaje cu chipurile celor mici, pe mâni. Deși băiețeii au numele alese încă din momentul în care s-au născut, Dominic și Akim nu au ajuns încă la slujba de creștinare. Întrebați mereu de presă care sunt motivele pentru care cei mici nu au fost încă botezați, cei doi artiști au glumit pe seama acestui subiect, s-au fofilat, au susținut că nu știu, iar Antonia a declarat la un moment dat, în joacă, faptul că botezul a avut loc în secret.

De-a lungul timpului, Antonia și Alex au fost prinși cu divorțul pe care cântăreața i l-a intentat în urmă cu ceva vreme fostului ei partener, italianul Vincenzo Castellano. Deși artisa s-a separat de acesta și a întemeiat o nouă familie cu Alex Velea, în acte ea încă figurează ca fiind soția italianului, din cauza faptului că procesul de divorț nu a fost nici până acum finalizat.

De aceea, Antonia nu poate primi momentan nici custodia fetiței ei și a lui Vincenzo, Maya, care în prezent locuiește în Italia. Întrebată din nou de botezul celor doi băieți ai ei, cântăreața a lămurit într-un final situația. Se pare că și-a pus în plan să-i boteze pe Dominic și pe Akim abia în momentul în care va primi și custodia Mayiei. „Despre botezurile băieților nu pot să vă spun nimic pentru că nu s-a rezolvat încă toată situația cu fetița mea, deci mai așteptăm. Am ales să facem totul în același timp, așa e ideal”, a explicat cântăreața, într-un interviu pentru revista Viva.

simeon stalpnicul png
Antonia a decis să amâne botezul celor doi băieței pe care îi are cu Velea, până când nu va primi custodia fiicei ei, MayaFoto Instagram

Antonia și Alex Velea au avut de furcă din cauza procesului cu Vincenzo, care se pare că nu se mai termină. Recent, cei doi l-au dat în judecată pe italian, deoarece Dominic și Akim purtau numele de Castellano, dat fiind faptul că divorțul nu a fost încă pronunțat, iar Antonia încă este soția italianului, în acte. Cei doi artiști își amână și nunta, și botezul celor mici, din cauza nefinalizării divorțului dintre Antonia și Vincenzo. „Botezul lui Dominic va avea loc doar după divorţul Antoniei de Vincenzo, atunci ne vom şi căsători. Este un pas firesc. Lucrurile vor intra într-o normalitate pe care ne-o dorim. Aşa a fost destinul nostru. Oricum, nunta nu va avea loc anul acesta şi nici botezul. Aş vrea ca nunta să aibă loc într-un loc frumos, cu soare, pe o plajă”, susținea și Alex, acum ceva timp.

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
bobonete jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
daniel isabela onoriu jpg
vangelis1 jpeg
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
cub ioana ginghină animat gif
1 princess charlene of monaco gettyimages 1188623882 jpg jpeg
3dragusanu bassam png