Adevărul despre cei șapte câini din casa Cristinei Țopescu. Câți au fost găsiți morți


    Cristina Țopescu a murit singură, alături de câinii săi pe care i-a iubit enormfoto: captura Facebook
Cristina Țopescu a murit singură, alături de câinii săi pe care i-a iubit enormfoto: captura Facebook

Cristina Țopescu era o mare iubitoare de animale și adăpostea în curtea sa din Tunari mai mulți câini. Autoritățile au găsit șapte animale pe proprietatea vedetei. Doi erau morți, din păcate. Ceilalți așteaptă ca oameni cu suflet mare să le devină stăpâni.

Încă nu se știe cauza morții celor doi câini. Aceștia au fost duși, luni dimineață, la Institutul de Diagnostic și Sănătate Animală (IDSA). Acolo vor fi autopsiați, iar rezultatele, dacă vor fi concludente pentru anchetă vor putea fi folosite în anchetă.

În ce stare au fost găsiți câinii vii

Ceilalți cinci câini, găsiți vii, au fost deja luați din curte. Unul a fost adoptat de o vecină, iar celalți patru au ajuns la asociația ARCA (Animal Rescue and Care Association).

”Noi am luat patru câini. Trei fetițe și un băiat. Toți sunt grași și frumoși. Am fost aseară să îi luăm. Erau foarte agitați a fost nevoie ca Ovidiu, veterinarul asociației, să îi tranchilizeze. Acum sunt bine, sunt la noi în curte și tatonează terenul. Aici au condiții foarte bune, sunt bine îngrijiți”, a explicat pentru Click!  Kuki Bărbuceanu, membru al ARCA, cunoscut publicului în special pentru îndelunga sa activitate la Vier Pfoten România.

Este vorba despre câini maidanezi salvați de Cristina Țopescu

Ce se va întâmpla cu patrupedele găsite în viață în curtea fostei vedete

Cei patru câini care au ajuns la ARCA vor fi dați spre adopție, însă, potrivit lui Kuki Bărbuceanu, vor mai rămâne o vreme în asociație.

”O să-i mai ținem. Dacă apar apropiați ai Cristinei Țopescu și îi doresc, îi vom da spre adopție. Cert este că îi vom da unor oameni despre care știm sigur că și-i doresc și vor avea grijă de ei. Până atunci, așteptăm să vedem dacă anchetatorii găsesc în casa Cristinei Țopescu documentele animalelor. Ar trebui să fie carnetele lor de sănătate. Așa vom ști vârsta aproximativă sau alte detalii despre sănătatea lor. Dacă au microcipuri, le vom scana și vom vedea informațiile despre ei”, a mai explicat Kuki Bărbuceanu.

Cristina Țopescu, disperată din cauza hingherilor

Animalele găsite pe proprietatea de la Afumați nu sunt singurele de care avea grijă Cristina Țopescu. Ea mai hrănea și alți câini din zonă. Însă aveaprobleme din această cauză. ” Când îți pasă de ceva, de orice, de copaci, de animale și vezi că autoritățile nu te ajută intri într-un fel de depresie care se adâncește pe zi ce trece.  În Tunari, primăria făcuse contract cu o firmă privată de hingheri. Cristina era disperată că o să vină firma aia să îi ia câinii de care avea grijă”, a mai spus Kuki Bărbuceanu.

Despre o astfel de disperare a povestit și Marius Chircă de la Asociația Kola Kariola. El  povestește despre convorbirile pe care le-a avut cu fiica fostului mare comentator sportiv. ”Am niște conversații, extrem de multe cu Cristina Țopescu, mesaje scrise și mesaje audio. Unele mesaje sunt de foarte curând. Vreau să o auziți cum urlă, vreau să o auziți cum plânge, Vreau să auziți în ce stare deplorabilă au dus-o niște hingheri, care au terorizat-o efectiv, care la un moment dat au șantajat-o.Vreau să audă toată țara cum mă sună la 1.30 noaptea, cum îmi spune”Marius scuză-mă știu că este 1.30 noaptea mie rău, am gura încleștată dar ajută-mă”. Am luat o cățea cu pui de la ea pentru că o amenințau hingherii și vroiau să o ia. O să fac publice înregistrările pentru că am dreptul, nu am înregistrat-o fără voia ei. Să vedeți cât au putut să o terorizeze acești hingheri, cât de mult rău au putut să-i facă”, a explicat Marius Chircă pentru Click!.

Chircă: ”A murit singură, înconjurată de câini”

Marius Chircă spune că nu înțelege cum cei care spun că erau apropiați nu au făcut nimic atunci când au văzut că vedeta nu a mai dat niciun semn de viață. ”Aș vrea să-i întreb pe cei care acum vin la televizor și spun că sunt prieteni apropiați cum de trei săptămâni, trecând și un Crăciun și un Revelion, nimeni nu a sesizat absența Cristinei și a fost nevoie ca să vină o vecină care a văzut că mașina nu s-a mișcat săptămâni de zile. Urât să vii la televizor și să te dai cel mai bun prieten, să verși lacrimi de crocodil și tu să nu observi săptămâni de zile lipsa celui mai bun prieten. Vă spun eu: a murit singură, înconjurată doar de câinii pe care i-a iubit”, a spus Chircă.

Trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu a fost găsit duminică seara, în locuința ei. Echipajul de pe ambulanță nu a mai putut face nimic pentru fosta vedetă. Potrivit unor date din anchetă, ea ar fi decedat în urmă cu mai mult timp. Autoritățile au fost alertate de vecini care spun că nu au mai văzut-o de aproximativ trei săptămâni.

Cauza morții Cristinei Țopescu nu a putut fi stabilită din cauză că trupul jurnalistei era într-o stare foarte avansată de putrefacție, informează surse din anchetă citate de Antena 3.

Citește și: 

Cristina Țopescu nu își mai găsea locul la nicio televiziune: „Avem tupeul să spunem că ne va lipsi!”

Reacția lui Lucian Mândruță, după moartea Cristinei Țopescu: „E șocant că nu mai avea pe nimeni la aproape 60 de ani!”

Cristina Țopescu a murit cu un mare regret: „Mi-am dorit mult copii, dar o greșeală medicală a făcut imposibilă dorința!”

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub andreea antonescu png
horoscop zilnic gemeni jpeg
rebeca pascu jpg
Chefi la cutite 4 Foto Antena 1 JPG
Regina Elisabeta a II a jpg
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
horoscop financiar 1 webp
proteste violente china covid noiembrie 2022 jpg
image
image
image
image
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
vladuta lupau jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău