Adevărul despre despărțirea care a șocat showbiz-ul! De ce și-au spus ”Adio” Mara Bănică și iubitul ei

simeon stalpnicul png
Mara Banica este, acum, o femeie singura, desparirea de Razvan fiind una dureroasa pentru amandoifoto: Facebook

Mara Bănică trece prin momente cât se poate de delicate în această perioadă, iar problemele pe care le are fac ca acest lucru să fie d eînțeles. Mai exact, între cunoscuta jurnalistă și logodniocul ei, Răzvan, lucrurile nu stăteau tocmai bine, iar despărțirea lor a venit ca ceva firesc.

”Eu sunt foarte mândră de mine în momentul ăsta, singurul lucru pe care mi-l doream era o căsnicie reală pe care nu am avut-o, asta îmi lipsea. Ar fi fost mai complicat dacă eram căsătoriţi cu acte, îmi pare rău şi vreau să cred că şi lui îi pare rău. A fost o perioadă mai grea cu planuri eşuate... Vineri trebuia să mergem împreună la un botez, mie mi-a fost greu... n-am ştiut să mai şi tac... n-am repoşuri mari la adresa mea, am avut o discuţie cu el şi nu cred că e real tot ce mi-a spus atunci. Nemulţumiri pe care nu le-am rezolvat la timp. Eu îi sunt datoare lui, îi datorez transformarea mea ca om. Mama lui e un om extraordinar. (…) El are o afacere la Urziceni şi mergea des acolo, el a fost cel care a pus mai mult frână... Iubirea înseamnă obişnuinţă la un anumit moment dat. Dacă un bărbat mă vrea, mă vrea tot cu copil şi nu trebuie să îl caut eu pe el, asta tot de la el o ştiu,", a declarat Mara Bănică la Antena 1 precizând că, acum, este nevoită să meargă singură în cele trei excursii pe care le cumpăraseră, împreună, deja.

simeon stalpnicul png
Relatia dintre Mara Banica si Razvan a luat sfarsitfoto: Facebook

Mara Bănică şi Răzvan au fost împreună timp de cinci ani și au mers în nenumărate vacanțe. Mai mult, fiul jurnalistei este foarte apropiat de Răzvan, acesta fiind, de altfel, și unul dintre motivele pentru care Mara, voalat, a recunoscut că există șanse de împăcare între ei. Cu condiția ca amândoi să se schimbe, evident…

colaj loredana groza jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Athos Salome jpg
florin zalomir
cub cristian arsinel png
foto 1 bec economic jpg
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
1 ceas shutterstock 503867887 jpg jpeg
Mutu
Valeri Mitko FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg