Adi de la Vâlcea are probleme cu legea! Ce a păţit artistul

Ultima actualizare:

    Adi de la Vâlcea, trei luni fără permisul de conducereFoto: Facebook
Adi de la Vâlcea, trei luni fără permisul de conducereFoto: Facebook

Cântăreţul de manele Adi de la Vâlcea a rămas fără permisul de conducere pentru următoarele trei luni. Acesta se îndrepta cu viteză către o emisiune televizată, când a fost oprit de două echipaje de poliţie, în zona localităţii Dealu Negru, la limita dintre judeţele Argeş şi Vâlcea.

Adi de la Vâlcea este supărat foc şi pară! Motivul îl constituie faptul că a rămas fără permisul de conducere pentru următoarele 90 de zile. Totul s-a întâmplat în urmă cu scurt timp, în localitatea Dealu Negru. Cântăreţul a povestit, la Antena Stars, că avea 132 de kilometri la oră în localitate şi se îndrepta spre o emisiune tv, când l-a oprit poliţia şi l-a tras la răspundere.

"M-au oprit 2 maşini de poliţie. Veneam de acasă, de la Vâlcea şi mă îndreptams spre voi. M-au oprit domnii poliţişti şi mi-au spus că 3 luni voi rămâne fără permis. Se pare că am avut 132 de kilometri pe oră. Sincer, mă grăbeam să ajung la voi, dar chiar şi aşa nu cred că am atins viteza pe care au spus-o ei. Voiam să ajug la voi pentru că, la primul filtru la care am fost oprit, am stat vreo 20 de minute şi nu voiam să întârzii. Plănuiesc să fac contestaţie", a  declarat, prin telefon, la Antena Stars, Adi de la Vâlcea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Costel Corduneanu FB jpg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 16 at 20 36 44 jpeg
florin dumitrescu si sotia webp
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net