Adina Buzatu vrea să-şi schimbe casa


    Adina Buzatu
Adina Buzatu

Nu e obişnuită să stea mult într-un loc. Îi place să schimbe, să redecoreze, să se joace. Astfel, chiar dacă apartamentul în care stă acum e casa ei de suflet, în care a investit enorm, Adina Buzatu a început deja căutările pentru o nouă locuinţă.

În ultimii 15 ani a schimbat cinci apartamente. În medie, a stat câte 3 ani în fiecare. În actualul apartament stă de 6 ani. Se pare că deja e prea mult.

Acum, a venit timpul ca şi el să fie schimbat. "L-am cumpărat acum şase ani de la nişte prieteni. A fost dragoste la prima vedere. Mi-a plăcut că e atipic, are unghiuri diferite, împărţire diferită. În plus, are camere înalte, de 4,6 metri, iar mie îmi place spaţiul. Am schimbat tot la el, instalaţie electrică, sanitară, pereţii au fost raşchetaţi până la cărămidă", povesteşte stilista.

Iniţial a vrut să-l închirieze, apoi, pe măsură ce-l amenaja, i-a devenit şi mai drag şi a decis să-l păstreze pentru ea. Amenajarea e un mix echilibrat între stilul oriental, clasic şi modern.

Are piese foarte vechi, din anticariate, dar şi moderne. A făcut şi greşeli, recunoaşte: "La pereţii din sufragerie am folosit vopsea acrilică, foarte scumpă. Într-un metru pătrat intra vopsea cât pentru zece tablouri. Investiţia fabuloasă nu a meritat. Apoi, o altă greşeală a fost că am recondiţionat parchetul, ceea ce, la fel, a costat enorm. Mai bine îl schimbam. Dar a fost frumos, m-am distrat pe toată perioada amenajării. Acum vreau să mă mai joc din nou. L-am iubit, mi-a plăcut, acum gata, vreau altceva. Eu mă plictisesc repede. În permanenţă îmi mai amenajez câte ceva, îmi mai cumpăr tot felul de decoraţiuni, dar, după o perioadă, simt nevoia să-mi folosesc din nou la maximum latura artistică", mărturiseşte Adina Buzatu.

Camerele sunt pline cu flori

Adinei îi place să aibă în permanenţă aranjamente florale interesante, cu flori mai degrabă sălbatice, cu o aromă plăcută. Dacă nu le primeşte, şi le cumpără singură de la piaţă

simeon stalpnicul png

Vrea un dormitor de 60-70 mp

Actualul dormitor al Adinei are 25-28 mp, şi a devenit neîncăpător, în special dressingul.

simeon stalpnicul png

"Este făcut tot după o idee de-a mea. Are structură din fier forjat, iar rafturile sunt din coşuri de răchită, făcute pe comandă. Dar nu sunt suficiente, acum vreau ceva mai mare", spune Adina.

simeon stalpnicul png

Ce caută acum:

* apartament, nu casă, pentru că vrea să aibă vecini

* poziţie centrală, ca să nu piardă mult timp venind şi plecând de acasă

* să fie lângă un parc, pentru a merge la alergat

* să aibă camere înalte şi spaţioase

* dormitorul să aibă 60-70 mp, pe care să-l împartă cu un dressing

mihai voropchievici 1 jpeg
foto1 jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
FotoJet (11) jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (10) jpg
Alina jpeg
image
image
image
image
image
image
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png