Adio, vacanţă la soare, de azi ne întoarcem la filmare! Vedetele, la muncă direct de pe plajă

15 ianuarie 2020
article img
Adela Popescu, prezentatoarea emisiunii ”Vorbeşte lumea ”(PRO TV), a petrecut concediul în Sri Lanka

După ce au petrecut aproape două săptămâni departe de ţară, în cele mai exotice vacanţe, vedetele au ”aterizat” direct pe platourile de filmare. Super bronzate şi binedispuse, încât şi-au făcut invidioşi colegii! Ramona Olaru, Dani Oţil, Adela Popescu şi Cove au avut parte de cele mai frumoase momente.

De la temperaturi de 30 de grade Celsius, unde s-au lăfăit pe plajele exotice, vedetelor le-a fost greu să se acomodeze cu frigul din Capitală. Ramona Olaru (30 de ani), Dani Oţil (39 de ani), Adela Popescu (33 de ani) şi Gabriel Coveşeanu (45 de ani) s-au întors cu bateriile încărcate, dar şi mai bronzaţi, din vacanţele lor exotice.

Bali, destinația preferată de vedete

Colegi de platou, Ramona Olaru şi Dani Oţil au putut fi admiraţi de luni, la matinalul ”Neatza cu Răzvan şi Dani” (Antena 1) binedispuşi, cu zâmbetul pe buze, puşi pe glume, ceea ce înseamnă că le-a priit concediul. Frumoasa asistentă tv şi iubitul ei, Cuza, de la trupa ”Noaptea târziu”,  au petrecut aproape două săptămâni în Bali.

article img
Ramona Olaru (Antena 1) s-a răsfăţat în Bali

Au făcut plajă, s-au răsfăţat cu preparatele locale şi s-au jucat cu animăluţele. Din costumul minuscul de baie, Ramona a aterizat în fustele mini şi bluzele decoltate, pe platoul de filmări.

La capitolul bronz, blondina a făcut concurenţă cu Dani, care s-a bucurat şi el de o vacanţă, în Mexic, pe care cu siguranţă nu o va uita niciodată. Şi asta pentru că a cerut-o de soţie pe iubita lui, Gabriela Prisăcariu.

Un alt cuplu care a revenit pe micile ecrane cu pielea ciocolatie este cel format de Adela Popescu şi Gabriel Coveşeanu.

article img
Dani Oţil (Antena 1) şi fotomodelul Gabriela Prisăcariu, distracţie în Mexic

După ce s-au bucurat de o vacanţă superbă alături de familiile lor, în Sri Lanka, simpaticii prezentatori ai emisiunii ”Vorbeşte lumea”, difuzată la Pro Tv, de luni până vineri, au fost energici şi puşi pe şotii, astfel încât au reuşit să atragă audienţa încă din prima zi a noii ediţii.

Adela şi Radu Vâlcan (41 de ani) au doi băieţi, Alexandru şi Andrei, aşa că vacanţa lor a fost destul de agitată, însă au fost norocoşi pentru că a făcut front comun cu Cove, iar copiii lor s-au putut juca în voie.