Adrian Enache a început lupta cu Moculeasca pentru un miliard de lei! Mariana a susţinut că Enache este bărbatul care a dezvirginat-o

Ultima actualizare:

    Mariana Moculescu  a fost dată în judecată  pentru calomnie
Mariana Moculescu a fost dată în judecată pentru calomnie

Nu a iertat-o! Un miliard de lei vechi, atât vrea să obțină Adrian Enache (48 de ani) de la Mariana Moculescu (46 de ani).

Iar pentru asta a început războiul în instanță. Ieri, a avut loc primul termen al procesului, iar Enache și-a trimis avocatul cu probe pentru a fi sigur că fosta soție a compozitorului Horia Moculescu va plăti scump pentru că l-a denigrat. La începutul acestui an, Mariana Moculescu a susținut că Enache este bărbatul care a dezvirginat-o, dar și cel care i-a făcut viața un calvar. “S-a purtat foarte urât cu mine. M-a lovit cu microfonul peste față și mi-a învinețit ochiul stâng. Mă urmărea și nu-mi dădea pace, era foarte obsedat de mine”, declara atunci Moculeasca, care s-a mai plâns că interpretul a bătut-o și a legat-o de calorifer. Stupefiat de toate aceste afirmații, Enache a dat-o imediat în judecată, iar Mariana s-a speriat și a  recunoscut că a mințit. Mariana Moculescu a lipsit ieri de la procesul care i-ar putea pricinui daune materiale serioase.

Adrian Enache şi-a  trimis ieri avocata la  Judecătoria Sectorului 1
Adrian Enache şi-a trimis ieri avocata la Judecătoria Sectorului 1
image
image
image
image
image
image
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net