Adrian Nartea din serialul «Vlad» se camuflează când iese la mall. De ce fuge de fani

Ultima actualizare:
Andrei Aradits: ”La scena cu poker n-am înţeles o replică şi m-am enervat îngrozitor!”
Andrei Aradits: ”La scena cu poker n-am înţeles o replică şi m-am enervat îngrozitor!”

Adrian Nartea este foarte iubit de când joacă în serialul „Vlad”, producție care de astăzi, 24 februarie, revine la PRO TV. Actorul Adrian Nartea are mii de admiratori peste tot pe unde merge şi preferă să nu iasă foarte des în magazine. Click! a vorbit cu actorul despre cum evită să iasă la cumpărături, dar şi despre noul sezon al serialului „Vlad”.

Adrian Nartea (38 de ani), interpretul personajului Vlad din serialul cu acelaşi nume de la PRO TV, este unul dintre cei mai stilaţi bărbaţi din showbiz-ul românesc.

Adrian este căsătorit de  zece ani cu fotomodelul  Alina Ferinceac
Adrian este căsătorit de zece ani cu fotomodelul Alina Ferinceac

Fost model, acum actor în unul dintre cele mai îndrăgite seriale de televiziune, Adrian Nartea ne-a povestit cum îşi achiziţionaează hainele pe care le îmbracă la şedinţele foto și la filmări. „De multe ori când merg la şedinţele foto şi îmi plac anumite haine şi mi se şi potrivesc, le şi cumpăr. Să mă vezi pe mine în mall, la shopping?! Niciodată! Sunt multe panouri cu mine prin magazine şi sunt recunoscut de fani. De aceea, când merg în mall, mă camuflez, îmi pun şapcă, glugă în cap și ochelari. Că dacă începe cineva să-şi facă fotografii cu mine, nu mai e cale de scăpare. Dar când sunt recunoscut, o fac cu plăcere”, ne-a spus Adrian Nartea la premiera filmului „Miami Bici”, unde a venit să-l susţină pe regizorul Jesus del Cerro.


    Actorul îşi petrece vacanţele  cu soţia Alina, micuţa lor,  Mara şi patrupedul familiei
Actorul îşi petrece vacanţele cu soţia Alina, micuţa lor, Mara şi patrupedul familiei

Adrian Nartea își dedică tot timpul filmărilor la serialul «Vlad»

„Am filmări multe pentru noul sezon din «Vlad», nu mai am timp să fac nimic. Se lansează pe 24 februarie şi să ştiţi că avem multe surprize. Am filmări cu toţi colegii mei, filmez cu fiecare în parte şi voi avea şi câţiva colegi noi, însă veţi vedea voi în serial, nu vă pot spune detelaii. Vă mai pot spune că vor mai intra trei personaje noi şi Vlad o să aibă de-a face cu mult mai mulţi duşmani”, ne-a povestit actorul care este şi un familist convins. Adrian Nartea şi soţia lui, modelul Alina Ferinceac, au împlinit pe 14 februarie 10 ani de când sunt împreună şi 6 ani de când a cerut-o de nevastă.

Ce se întâmplă în noul sezon al serialului «Vlad»

Noul sezon al serialului „Vlad” debutează în forță, de la ora 20.30, la PRO TV, cu multă acțiune și răsturnări de situație la tot pasul. Nici un episod din noul sezon nu trebuie ratat pentru că toate lucrurile iau o întorsătură neașteptată, acțiunea se accelerează și vom vedea o altă față a răzbunării. În primul episod al sezonului, Vlad și Miki participă la un important turneu de poker internațional, care se desfășoară în Istanbul. Acolo sunt puși față în față cu Iordache, temutul adversar al lui Cezar. Vlad se confruntă cu Iordache, iar Miki este luată prin surprindere de Carla și capturată. Planul lui Vlad este periclitat de Iordache și de oamenii lui, iar confruntarea dintre ei va ține telespectatorii cu sufletul la gură. Care este rezultatul întâlnirii dintre Vlad și Iordache și ce se întâmplă cu Miki aflăm în seara aceasta, de la ora 20.30, la PRO TV. „Noi suntem o mare familie, care în ultimii doi ani am lucrat împreună aproape zilnic. Mâncăm împreună, călătorim împreună, suntem o familie grozavă și este o atmosferă foarte plăcută. Cred că de aceea serialul este îndrăgit, că oamenii de acasă care urmăresc «Vlad» simt chimia dintre noi”, a spus Jesus del Cerro, regizorul serialului „Vlad”, de la PRO TV.

Actorul îşi petrece vacanţele  cu soţia Alina, micuţa lor,  Mara şi patrupedul familiei
Actorul îşi petrece vacanţele cu soţia Alina, micuţa lor, Mara şi patrupedul familiei

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

Citește și:

EXCLUSIV Adevărata viaţă a lui Adrian Nartea, actorul din „Vlad”. E milionar doar în serial

Cum s-a schimbat viața lui Adrian Nartea după serialul «Vlad»: «Voiam să-mi iau fetele şi să ne mutăm»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Hotel Ambasador Bucuresti FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
copii adela popescu radu valcan jpg
cub alex dobrescu png
image png
delia budeanu colaj arhiva jpg
WhatsApp Image 2024 04 23 at 17 33 01 jpeg
image png
cub cristina siscanu png
banner shelly png
image
actualitate.net
image
actualitate.net